Burun Bantları ile Herkes İçin Daha Rahat Nefes, Daha İyi Uyku

Alışveriş Alışveriş Burun Bantları ile Herkes İçin Daha Rahat Nefes, Daha İyi Uyku

Tarihler: 24 Şubat 2012 Cuma ~ 24 Nisan 2012 Salı

Firma: Breathe Right

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2012 ~ Nis 24, 2012

Burun kanallarını açarak daha rahat nefes alınmasına ve burun tıkanıklığının giderilmesine yardımcı olan Breathe Right Burun Bantları, çocuklar ve yetişkinlerin rahat nefes almasına olanak sağlıyor.

İlaç içermeyen burun bantlarının ihtiyaca göre Breathe Right, Breathe Right Mentollü ve Breathe Right Çocuklar İçin seçenekleri de bulunuyor.

Tüketici sağlığı ürünleriyle tüm dünyada yaşam kalitesini arttırmak için çalışan GlaxoSmithKline (GSK) güvencesiyle sunulan Breathe Right, özellikle soğuk algınlığı ve gribin arttığı bu dönemde burun tıkanıklığını azaltmak isteyenlere en pratik çözüm oluyor.

Dünyada milyonlarca insanın daha rahat nefes, daha iyi bir uyku için tercihi olan Breathe Right Burun Bantları, burun tıkanıklığına anında ve uzun süren rahatlama sağlıyor. Patentli esnek tasarımı ile burun derisini hassas biçimde yukarı doğru kaldıran Breathe Right, burun deliklerini dışa doğru çekerek geniz yolunu açıyor, böylelikle rahat ve sorunsuz nefes alınmasına yardımcı oluyor. Breathe Right Burun Bantları aynı zamanda ağız yerine burundan nefes alınmasını kolaylaştırarak horlamayı azaltıyor.

İngiltere’den ithal edilen ve ilaç içermeyen Breathe Right’ın Mentollü seçeneği bulunuyor. Breathe Right Mentol aromatik buğu etkisiyle ferah bir nefes alınmasına yardımcı oluyor. Bandın mentollü buğusunun ortaya çıkması için bandı hafifçe ovmakgerekiyor.

Breathe Right’in 5-12 yaş aralığındaki çocukların hassas ciltlerine uygun Çocuklar İçin alternatifi de bulunuyor. Breathe Right Çocuklar İçin Burun Bandı, çocukların daha iyi uyuması için ilaç içermeyen, yan etkisiz bir çözüm sunuyor. Breathe Right Çocuklar İçin Burun Bandı, iki farklı rengi ve eğlenceli tasarımıyla dikkat çekiyor.

Daha rahat nefes, daha rahat uyku için eğlenceli iPhone aplikasyonu

Breathe Right Burun Bantları’nın iPhone için geliştirdiği eğlenceli “Rahat Uyku” aplikasyonu, daha iyi bir uyku için teknolojiden faydalanıyor. Rahat Uyku uygulaması Koyun Sayma ve Uyku Müziği ile uyumaya yardımcı oluyor. Uygulamada klasik müzikten ninnilere kadar birçok rahatlatıcı melodi bulunuyor, bu melodiler eşliğinde koyun sayarak rahatça uykuya dalınabiliyor.

Aplikasyon, Sosyal Uyku özelliği ile de uyurken bile sosyal platformlarda aktif kalınmasına olanak veriyor. Rahat Uyku aplikasyonunun alarmını kuranlar uygulamayı kullanarak Facebook ve Twitter’daki tüm arkadaşlarına uyuduğunu bir mesajla bildiriyor, alarm ile uyandığında “Uyandım” mesajını da Facebook ve Twitter üzerinden otomatik olarak paylaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT