Burun Kurumasından Kurtulun ! Rinopanteina

Alışveriş Alışveriş Burun Kurumasından Kurtulun ! Rinopanteina

Tarihler: 08 Aralık 2010 Çarşamba ~ 08 Ocak 2011 Cumartesi

Firma: Rinopanteina

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2010 ~ Oca 8, 2011

Burun Kurumasından Kurtulun !

Kış aylarının gelmesi ve hava sıcaklıklarının düşmesi ile ısınma telaşı da başladı. Uzmanlar ısınma yöntemlerinin insan sağlığı üzerindeki etkilerini araştırırken, bir çok doktor yüksek sıcaklığın ortamdaki havayı kuruttuğu ve kombi, kalorifer bulunan alanlarda nemin azaldığı konusunda hem fikir. Bu durum burun kuruması, nefes alma zorlukları ve kanamaları da beraberinde getiriyor.

Burun kuruluklarının yükseldiği bu dönemde en büyük yardımcınız Rinopanteina Damla ve Merhem olacak. Nefes alma rahatsızlıkları ve burun kuruması ile kendini gösteren tüm sorunlar burun kanamaları Rinopanteina ile son buluyor.

İçeriğindeki A vitamini ve D-Pantenol ile burun yüzeyinin nemlenmesini ve tahrip olan hücrelerin canlanmasını sağlayan Rinopanteina, tüm eczanelerden reçetesiz olarak alınabiliyor. Kuruluğun hissedildiği her an buruna uygulanabilen Rinopanteina Türkiye’nin burnuna merhem oluyor.

Not : Bu ürün ilaç kategorisinde değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT