Butigo’da Anneler Günü’ne Özel İndirimli Butik!

Alışveriş Alışveriş Butigo’da Anneler Günü’ne Özel İndirimli Butik!

Tarihler: 08 Mayıs 2012 Salı ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Butigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Bu Anneler Günü’nde annenize hem trendy, hem şık, hem de tasarımcı imzası taşıyan bir ayakkabı hediye etmeye ne dersiniz? Butigo.com’da, anneler için özel olarak seçilmiş birbirinden şık ayakkabılar yüzde 25 indirim fırsatıyla sunuluyor.

Anneler Günü’nde annenize özel tasarım bir ayakkabı hediye etmek istiyorsanız, mutlaka Butigo.com’u ziyaret etmelisiniz. Türkiye’nin önde gelen tasarımcıları Özgür Masur, Yeşim Bağrışen, Belma Özdemir gibi isimlerin içinde bulunduğu Butigo ekibinde, markanın yüzü olan İvana Sert de tasarım ve önerileri ile yer alıyor. Butigo.com’un Anneler Günü için hazırladığı özel butiğinde pekçok seçenek sizleri bekliyor.

Her ay yenilenen butiğinde farklı renk alternatifleriyle 30’a yakın yeni modeli ayakkabı tutkunlarıyla buluşturan Butigo, babetlerden, platformlara, ince topuktan, taşlılara her tarz ve ihtiyaca uygun ayakkabılar sunuyor. Butigo ayrıca, özellikle Hollywood’da çok popüler olan “kişiye özel stil danışmanı” hizmetini ilk kez ayakkabı özelinde veriyor. Butigo.com üzerinde annenizin stilinizi belirleyerek kolaylıkla oluşturduğunuz butiğinizde annenizin tarzı İvana Sert ve Butigo stil danışmanları tarafından inceleniyor, annenize en uygun modeller her ay e-mailinize gönderiliyor.

Sipariş ettiğiniz ayakkabı aynı şehirde sadece bir günde adresinize çok özel kutusu içinde ulaştırılırken, memnun kalmamanız durumunda açıklama yapmadan iade garantisine de sahip oluyorsunuz. Butigo dünyasına girmek için Butigo.com adresine tıklamanız yeterli.

www.butigo.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT