Büyük Gün Geldi: Matraş Depo Günleri 18 Ağustos’ta Başladı

Alışveriş Alışveriş Büyük Gün Geldi: Matraş Depo Günleri 18 Ağustos’ta Başladı

Tarihler: 18 Ağustos 2011 Perşembe ~ 21 Ağustos 2011 Pazar

Firma: Matraş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 18, 2011 ~ Ağu 21, 2011

Ağustos ayının alışveriş rotası Matraş Depo Günleri’ni gösteriyor. 18-21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Depo Günleri’nde ayakkabı ve çantalar, kulaklarınıza inanamayacağınız bir fiyattan, 49 TL’den başlıyor.

Matraş ustalığının simgesi olan deri montlar ise 99 TL’den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor. Devasa boyutlardaki indirim çadırı, sınırlı sayıdaki binlerce tasarıma ev sahipliği yapacak. Matraş, geçtiğimiz yıllarda büyük bir izdihamın yaşandığı Depo Günleri’nde rahatça alışveriş yapmak isteyenleri erken saatlerden itibaren Güneşli mağazası önünde kurulan büyük indirim çadırına bekliyor.

Ağustos ayının alışveriş rotası Matraş Depo Günleri’ni gösteriyor. 18 Ağustos Perşembe günü başlayacak ve 21 Ağustos Pazar günü sona erecek olan Matraş Depo Günleri’nde ayakkabı ve çantalar, kulaklarınıza inanamayacağınız bir fiyattan, 49 TL’den başlıyor. Matraş ustalığının simgesi olan deri montlar ise 99 TL’den başlayan fiyatlarla sahiplerine kavuşmayı bekliyor.

Matraş, geçtiğimiz yıllarda büyük bir izdihamın yaşandığı Depo Günleri’nde rahatça alışveriş yapmak isteyenleri erken saatlerden itibaren Güneşli mağazası önünde kurulan büyük indirim çadırına uğramaya davet ediyor. Devasa boyutlarda hazırlanan indirim çadırı, sınırlı sayıda bulunan binlerce tasarıma ev sahipliği yapacak. İndirim çadırı dört gün boyunca sabah 10.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında alışveriş tutkunlarını ağırlıyor olacak.

Deride kalite ve ustalığın imzası olan Matraş, şıklığın ayrılmaz parçası olan deri giysi, ayakkabı ve aksesuarlara uygun fiyatlarla sahip olmayı isteyen herkesi, Güneşli mağazasının bahçesinde kurulan indirim çadırına bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT