Büyük Paris İndirimi Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Büyük Paris İndirimi Başlıyor

Tarihler: 14 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 15 Ağustos 2006 Salı

Firma: Pierre Cardin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2006 ~ Ağu 15, 2006
BÜYÜK PARİS İNDİRİMİ BAŞLIYOR…
PARİS’İN ROMANTİK GİZEMİNİ YANSITAN PIERRE CARDIN PARİS, GELENEKSEL ‘’BÜYÜK PARİS İNDİRİMİ” 28 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR. SEZONUN SON FIRSATI BU KAMPANYA TÜM PIERRE CARDIN MAĞAZALARINDA 1 EYLÜL 2006 TARİHİNE KADAR GEÇERLİ OLACAK.RAHAT KALIPLARI, ROMANTİK ÇİZGİSİ İLE ERKEK GİYİMDE YENİ TRENDLER SUNAN PIERRE CARDIN PARİS’İN BU İNDİRİM FIRSATINA GÖZ ATMAKTA FAYDA VAR..

Geleneksel Pierre Cardin “BÜYÜK PARİS İNDİRİMİ” 28 Temmuz’da başlıyor. Klasik çizgiden sportif tasarımlara, keten rahatlığından gömlek-kravat uyumuna, ayakkabıdan kemere kadar zengin bir erkek dünyası sunan Pierre Cardin Paris, sezonun son indirim kampanyasını gerçekleştiriyor.

Pierre Cardin Paris, dünyanın en kaliteli ve özel kumaşları seçilerek hazırladığı koleksiyonuyla içindeki romantizmden korkmayan yeni çağın erkeğine hitap ediyor. Kıyafetlerin bütünlüğünü eşsiz bir kombinle tamamlayabilmek için kemer, kravat iğnesi, kol düğmesi, ayakkabı ve çorap gibi detaylar da beğenilere sunuluyor.

Romantik bir yaklaşımın rahatlıkla bütünlendiği Pierre Cardin koleksiyonunda tek ceketlerde doğanın en aktif tonları kullanılmış. Sezonun en çarpıcı renkleri mavi, bakır ve yumuşak fildişi tonları.. Takım elbiselerde klasik renklerin yanı sıra, beyaz, fırtına grileri, kum bejleri çekici seçenekler oluşturuyor. Naturel renklerin ağırlığını koruduğu Pierre Cardin’in yaz seçenekleri arasında kırmızı, sarı gibi dikkat çekici tonlara da yer veriliyor.

28 Temmuz –1 Eylül 2006 tarihleri arasında geçerliliğini koruyacak olan BÜYÜK PARİS İNDİRİMİ, Pierre Cardin’in tüm mağazalarında geçerli olacak. İçindeki romantizmden korkmayan erkeklere BÜYÜK PARİS İNDİRİMİNDEN faydalanmalarını tavsiye ediyoruz.

1 EYLÜL 1006 TARİHİNE KADAR UYGULANACAK OLAN ‘’BÜYÜK PARİS İNDİRİMİ’’ 2006 İLKBAHAR-YAZ KOLEKSİYONU İÇİN GEÇERLİDİR.
www.aydinli.com.tr




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT