Büyük Yeşil İndirimi Başladı !

Alışveriş Alışveriş Büyük Yeşil İndirimi Başladı !

Tarihler: 30 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 01 Ağustos 2007 Çarşamba

Firma: Yeşil Kundura

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2007 ~ Ağu 1, 2007
Fiyatlar Tatile Çıktı !
Büyük Yeşil İndirimi Başladı !

2007 yazının favorisi espadril dokulu dolgu topuklar, son moda retro desenler, işlemeli, boncuklu, süet parmak arası terlikler, çantalar, Yeşil’in global markaları, babetler ve daha pek çok son moda yazlık ürünü kapsayan Yeşil indirimi başladı.

Yeşil indiriminde, Yeşil etiketli ayakkabılarının yanı sıra, dünyaca ünlü Harley Davidson, Cat, Merrell, Adidas, Converse, Nike, Puma, Von Dutch, Hush Puppies, Wolverine ve Geox markaları da indirimli olarak Yeşil garantisiyle satışa sunuluyor.

Seçkin markaları ve güler yüzlü personeli ile hizmet veren Yeşil, sezon boyunca sadece bir kere yaptığı indirimi ile tüketicilere maksimum avantajlar sağlıyor.
www.yesil.com.tr

Yeşil Hakkında:
İş hayatına 1948’de ayakkabı makineleri yaparak başlayan Mustafa Yeşil, 1964 yılında askeriyeye, kendi icadı olan ve halen 30’dan fazlası faal olarak çalışan makinelerle bot üretimi ile başlamıştır.
1990’lı yıllarda uluslararası markalar ile “Türkiye’de üretim ve pazarlama anlaşmaları” imzalayarak, Yeşil markasının yanı sıra Cat ,Hush Puppies, Merrell, Geox, Harley Davidson ve Wolverine gibi dünya markalarını portföyüne katmıştır.
Yeşil, ayak giyim sektörüne 59 yıl önce ilk defa kalite ve uygun fiyat anlayışını getiren ve bu çerçevede faaliyetlerini günümüze kadar başarılı bir şekilde devam ettiren örnek kuruluştur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT