Büyülübağ`dan Büyülü Bir Deneyim!

Alışveriş Alışveriş Büyülübağ`dan Büyülü Bir Deneyim!

Tarihler: 17 Kasım 2008 Pazartesi ~ 21 Kasım 2008 Cuma

Firma: Büyülübağ Şarapçılık

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2008 ~ Kas 21, 2008
BÜYÜLÜBAĞ’DAN BÜYÜLÜ BİR DENEYİM!
Avşa Adası’nda, Türkiye’nin tek yerçekimi yöntemine uyumlu şarap tesislerinde üretilen Büyülübağ Şarapları’nın 2006 rekoltesi piyasaya sunuldu. 2006 rekoltesinde Büyülübağ Şarapları mükemmel lezzetlerini korurken, şişedeki yeni etiket tasarımı ile şarap severlere büyülü bir deneyim vaat ediyor!
Türkiye’de ada şarapçılığına farklı birçok özellik katan Büyülübağ Şarapları’nın 2006 rekoltesi yeni etiket tasarımı ve mükemmel lezzeti ile büyülü bir deneyim için şarap severleri bekliyor. Büyülübağ Şarapları’na, aynı zamanda yeni bir büyülü lezzet daha katılıyor; Büyülübağ Merlot 2006… Büyülübağ Merlot 2006, markanın ürün yelpazesindeki yeni ürünü olarak dikkat çekiyor. Büyülübağ Şarapları’nın en üst düzey temsilcisi olan Reserve Cabernet Sauvignon 2006 ise Kasım ayında tüketicilerin beğenisine sunulmayı bekliyor.
Büyülübağ’ın 2006 rekoltesinde yine, şarap severlerin seçici damak zevklerine hitap edebilecek çok özel şaraplar bulunuyor. Bunlardan ilki olan Cabernet Sauvignon 2006, ön burunda siyah erik, karadut ve yeşil biber aromaları ile ağızda dolgun, baharat ve kırmızı orman meyveleri aromalarının kompleks olarak algılandığı, güçlü bir yapıya sahip, yıllandırmaya uygun sek kırmızı şaraptır. Fransız meşe fıçılarda on dört ay süre ile olgunlaştırılıp, şişeli olarak Büyülübağ Şarapçılık mahzenlerinde geliştirildikten sonra beğeniye sunulmuştur. Uygun koşullarda eskitildiği takdirde 6-8 yıl gelişme potansiyeline sahiptir.

Büyülübağ Ada Karası 2006, Türkiye’nin Avşa adasına özgü üstün kaliteli şaraplık üzüm çeşidi “Adakarası”nın tüm zarafetini yansıtan böğürtlen ve kiraz aromalarının ön burunda yoğun olarak algılandığı, canlı diri ve dengeli kırmızı sek şaraptır.

Büyülübağ Ada Karası – Cabernet Sauvignon 2006, Türkiye’nin Avşa adasına özgü üstün kaliteli şaraplık üzüm çeşidi “Adakarası”nın zengin meyvemsi yapısı ile Cabernet Sauvignon çeşidinin güçlü gövdesinin bir araya getirildiği, böğürtlen ve kiraz yanında baharatsı kokuların da uyum içinde algılandığı dengeli kırmızı sek şaraptır.

Büyülübağ Cabernet Sauvignon - Merlot 2006, Fransa/Bordeaux tipi özel kupajlardan biri olup, burun ve ağızda kırmızı meyve, trüf, vanilya ve toprak aromalarının algılandığı zengin ve dengeli kırmızı sek şaraptır. Fransız meşe fıçılarda on iki ay süre ile olgunlaştırılıp, şişeli olarak mahzenlerde geliştirildikten sonra sunulmuştur. Uygun koşullarda eskitildiği takdirde 4-5 yıl gelişme potansiyeline sahiptir.

Büyülübağ Merlot 2006, ön burunda çilek, frambuaz ve menekşe aromalarının algılandığı, canlı, zarif ve kompleks yapılı sek kırmızı şaraptır. Ağızda dengeli yapısı ve meyvemsi aromalarıyla dikkat çeker. Fransız meşe fıçılarda on iki ay süre ile olgunlaştırılıp, şişeli olarak mahzenlerde geliştirildikten sonra sunulmuştur. Uygun koşullarda eskitildiği takdirde 4-5 yıl gelişme potansiyeline sahiptir.

Büyülübağ Şarapçılık Hakkında: Merkezi İstanbul’da bulunan Büyülübağ Bağcılık Şarapçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2004 yılında kuruldu. 2004 ve 2005 yıllarında tesis yatırımını Avşa’da tamamlayan şirket 2005 bağbozumu döneminde üretime başladı.
Bilgi için: Merkez: Yasa Caddesi, Yasa Han, No: 26/25 34710 Kadıköy- İstanbul
Tesis: Değirmenyolu Mevkii, No: 11/416, Yiğitler Köyü, Avşa - Balıkesir
Tel: 0 216 348 83 93
Fax: 0 216 348 83 05
buyulubag@buyulubag.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT