ByRON bilgisayarlar bisiklet hediyeli

Alışveriş Alışveriş ByRON bilgisayarlar bisiklet hediyeli

Tarihler: 25 Temmuz 2005 Pazartesi ~ 30 Temmuz 2005 Cumartesi

Firma: Byron Computer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2005 ~ Tem 30, 2005
ByRON bilgisayarlar bisiklet hediyeli

“Sorun yok, ByRON var” sloganıyla ürünlerini tüketiciyle buluşturan ByRON Bilgisayar, 36 aya varan ve 37 YTL’den başlayan taksitlerle yeni bir kampanya başlattı. ByRON bilgisayarları tercih edenler yeni model bir bisikletin de sahibi olacak.

Faaliyete geçtiği tarihten itibaren müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermeyi, dinamik ve çağdaş yaklaşımla başarılı markalar oluşturmayı amaçlayan Bayer Elektronik, ByRON markasıyla tüketiciyle buluşturduğu ürün gamını yeniledi. 36 aya varan ve 37 YTL’den başlayan taksitlerle yeni bir kampanya başlatan ByRON bilgisayarları tercih edenler yeni model bir bisikletin de sahibi olacak.

ByRON’ın yüksek teknolojisi sayesinde Türkiye’de ilk kez notebook bilgisayarlarda televizyon keyfi de başlıyor. Uzaktan kumandalı TV kartı ve 256 MB ATI Radeon ekran kartı sayesinde en yüksek görüntü kalitesini sunan ByRON notebook bilgisayarlar 36 aya varan taksit seçenekleriyle sunuluyor. 1680X1050 çözünürlüğe kadar destekleyen 15,4” WSXGA LCD ekran, 512 MB, DDR-RAM bellek, DVD R/RW, kart okuyucu ve kablosuz iletişim teknolojisiyle birlikte gelen ByRONBook BB93-171KP gelişmiş özellikleriyle notebook bilgisayarlar alanında bir devrim niteliği taşıyor.

Türk bilişim sektörünün değişim ve gelişimine katkıda bulunmak amacıyla 2001 yılı itibariyle ByRON Computer markasına yatırım yapmaya başlayan Bayer Elektronik, Türkiye’nin yerli PC alanındaki açığını kapatmak anlamında önemli adımlar atıyor. Hedefini “sorunsuzluk” olarak belirleyen ByRON Computer’ün farklı profillere sahip kullanıcılarına sunduğu ürünler arasında dizüstü ile masaüstü bilgisayarlar, sunucular ve multimedya ürünleri yer alıyor. “Sorun yok, ByRON var” sloganı, ByRON Computer’ün tüm faaliyetleri için benimsediği “sorunsuzluk” imajını da yansıtıyor.

Bayer Elektronik hakkında:
1999 yılında İstanbul’da kurulan Bayer Elektronik, Türk bilişim sektörüne en kaliteli hizmet ve ürünleri ulaştırmayı hedeflemektedir. Bayer Elektronik, bilişim ürünlerinin bayilere, son kullanıcılara, çözüm ve hizmet üreten şirketlere hızlı, ekonomik ve güvenli bir şekilde ulaştırılması için çaba harcar. Türk bilişim sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Bayer Elektronik, her türlü network, multimedya, OEM ve yazılım ürünlerinin yanı sıra teknik servis, projelendirme ve danışmanlık hizmeti de sunmaktadır. ByRON Computer markası altında sunulan tüm hizmetler, bilimsel değerler ışığında belirlenmiş süreçler doğrultusunda oluşturulmuştur ve son kullanıcının ihtiyaçlarını birebir karşılamayı amaçlamaktadır. Pazar analizi, kullanıcı eğilimleri ve segmentasyon stratejisine yönelik Türkiye genelinde gerçekleştirilen bir dizi araştırma ByRON Computer’ün hareket stratejisine yön vermektedir. Yapılan araştırmalarda ortaya çıkan bilgisayar kullanma ve satın alma eğilimleri hakkındaki gerçekler ByRON Computer markasının temel yapıtaşlarıdır. Tüm faaliyetlerde amaç, son kullanıcıya en ekonomik, en güncel ve kusursuz bilişim hizmet ve ürünlerini ulaştırmaktır. ByRON Computer, dünyanın önde gelen teknoloji üreticileriyle yaptığı işbirlikleri sayesinde Türkiye pazarına en kaliteli ve gelişmiş bilişim ürünlerini sunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT