Cacharel Erkeği Yaz Koleksiyonunda Detaylarla Farkını Ortaya Koyuyor

Alışveriş Alışveriş Cacharel Erkeği Yaz Koleksiyonunda Detaylarla Farkını Ortaya Koyuyor

Tarihler: 11 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 17 Mayıs 2009 Pazar

Firma: Cacharel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2009 ~ May 17, 2009
Cacharel Erkeği Yaz Koleksiyonunda “Detaylarla” Farkını Ortaya Koyuyor
Moda dünyasının öncülerinden Cacharel, 2009 İlkbahar-Yaz Koleksiyonun’ da geçmişi günümüz modasıyla birleştiriyor. Markanın kurulduğu 1960’lı yıllardan bugüne Cacharel duruşunu meydana getiren detaylardaki incelikler, geçmiş yıllara özgü öğelerle zenginleştirildi. Modanın eskilere dönüş yaptığı bu dönemde Cacharel kendi çizgisini korurken 2009 yılına ağırlığını koyacak retro trendine tamamen yeni bir yorum getiriyor.

Bu sezon Cacharel’ in en göze çarpan ürünlerinin başında, her zevke uygun renk ve kalıp alternatifleri bulunan gömlek ve ceketler geliyor. Ceketlerin yakalarında kullanılan sarı, kırmızı ve saks mavisi keçelerdeki yaza özgü renkler iç cep ve işlentilerde de kendisini gösteriyor. Fark yaratan bu renkli detaylar gömleklerde de sürüyor. Renkli ilik ve manşetler kontrast bir birliktelik sağlarken, Cacharel’e özgü renk ve desenler, modern Cacharel erkeğinin farkını yansıtıyor.

Doğal keten, yün ve moher gibi hem modern hem de zengin karışımlı kumaşların kullanıldığı yaz koleksiyonu, çağdaş yaşamın ortaya çıkardığı rahatlık ve hareketliliğin etkisi ile daha fonksiyonel bir hal alıyor. Koleksiyon ürünlerinde en çok keten kumaş kullanılmış olması bir tesadüf değil… Sıcak havalarda giyimin vazgeçilmezi olan keten, yeni sezon t-shirt ve sweatshirt’lerde de ağırlıklı olarak kullanılıyor. Özel bir karışımla hazırlanan keten içerikli ürünler, yaz sıcağının etkisini azaltırken nispeten daha az kırışma özelliğiyle de kolay kullanım sağlıyor. Bu sayede Cacharel erkeği şıklığı ve konforu tüm gün bir arada yaşayabiliyor.

Geniş aksesuar koleksiyonuna yeni katılan, yazın hafifliğini yansıtan kumaş çanta ve ayakkabılar, parmak arası terlikler “tatile vakit ayırın” diyor… Bu yaz Cacharel yine klasik giyimden vazgeçmeyen fakat yeniliklere açık şık, modern ve romantik Cacharel erkeğinin en doğru adresi olacak.

Le Cacharel
Cacharel’in yerinde duramayan ürün grubu Le Cacharel, daha genç ve modern yanıyla genç ve kendini genç hisseden Cacharel erkeklerine hitap ediyor. Daha dar kalıplar, dar yakalar, daha yeni çizgiler, iddialı renkler. Aynı kurgunun trendy yönü baskın şekli. Örneğin Cacharel’de gömleğin sadece manşet içinde yaka altında çiçek deseni varken, Le Cacharel’de gömleğin tamamı çiçekli. Le Cacharel daha vurgulu, dinamik, cesur ve yeniliklere açık.

Le Cérémonie
Koleksiyonun diğer önemli noktası yeni oluşturulan zengin Le Cérémonia grubu. Bu grupta düğün, nişan ve özel günler için takım, gömlek, yelek, fular, papyon, kuşak ve kravat gibi çok özenli ve çeşitli bir ürün yelpazesi sunuyor. Koleksiyonun kullanıcısına sunduğu en önemli özellik; özel sipariş üzerine servis hizmeti veriyor olması. Cacharel müşterisi renk, kalıp ve diğer tercihlerine uygun sipariş vererek 3 hafta içinde kendisi için özel olarak hazırlanmış Cacharel Cérémonie grubundan ürününe kavuşabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT