Cacharel ile Triko`yu Yeniden Keşfedin!

Alışveriş Alışveriş Cacharel ile Triko`yu Yeniden Keşfedin!

Tarihler: 29 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2006 Çarşamba

Firma: Cacharel Mağazaları

Adres: Akmerkez Etiler İstanbul

Telefon: (0212) 282 26 56 -57

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2006 ~ May 31, 2006
CACHAREL İLE TRİKO’YU YENİDEN KEŞFEDİN!
ÇILGIN MODACILAR BU KIŞ BİLİNDİK KAZAKLARI, TRİKOLARI VE SÜVETERLERİ YENİDEN YORUMLAYARAK VİTRİNLERE SUNDULAR. DÜNYADA ERKEK MODASININ ÖNCÜSÜ CACHAREL’İN TRİKO KOLEKSİYONU İSE SİZİ BU ÇILGINLIĞA DAVET EDİYOR.

Bu yaz süveter, polo yaka t-shirt ve trikolar podyumların tek hakimi olacak. Dekorasyonu andıran desenler, ince işlemeler ve geometrik desenler ile giysilerinizi tamamlayan Cacharel trikolar , bilindik rahatlığından uzak dar kesimler ile vücuda oturuyor. Siyah, mavi, kırmızı ve Kahve tonlarının hakim olduğu triko modellerinde de elegans bir şıklık farkediliyor. Cacharel tasarımlarında farklı tonları tamamlayan deri parçaları ve nubuk baskılar ise sportif seçimler için seçenekler oluşturuyor.

Günlük yaşam içerisinde takım elbise giyme alışkanlığınızı haftada bir gün ertelemek istiyorsanız, Cacharel koleksiyonunda yer alan triko montlar rahat ve şık bir alternatif olarak sunuluyor. Kalın trikodan yapılan bu montlar, deri, nubuk ve zaman zaman da sezonun trendi tüylerle zenginleştirilmiş. Siyah, kahve ve taba tonlarında hazırlanan triko montlar, şık flanel pantolonlar, klasik kumaşlarla giyebileceğiniz incelikte ve özende sunuluyor. Daha spor triko montları ise kanvas ve kadife pantolonlar tamamlıyor. 68’lerin süveter modasını yeniden günümüze taşıyan Cacharel koleksiyonunda, takım elbise sıkıcılığını ortadan kaldıracak gömlek üstü bu seçenek kahve, bordo, bej, siyah, lacivert, kırmızı ve mavinin inanılmaz uyumları ile yeniden şekilleniyor. V yaka, boğazlı ve bisiklet yaka trikolar ise hafta sonu jean üstü modanıza canlı renkler sunuyor.
www.aydinli.com.tr
CACHAREL AKMERKEZ : (0212) 282 26 56 -57


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT