Cacharel’den incelikler

Alışveriş Alışveriş Cacharel’den incelikler

Tarihler: 16 Şubat 2009 Pazartesi ~ 19 Şubat 2009 Perşembe

Firma: Cacharel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2009 ~ Şub 19, 2009
Cacharel’den incelikler
Cacharel; 2009 Kış Koleksiyonu için sunduğu özgün tasarımlarıyla farkını ortaya koyarken sezon sonuna kadar sürecek özel kampanyası ile müşterilerini bir kez daha mutlu edecek. Kalite ve şıklıktan taviz vermeyen erkeklerin öncelikli tercihi olan Cacharel, sezon sonuna kadar sürecek kampanyası ile müşterilerine sıra dışı bir imkan sunuyor. Kampanya kapsamında tüm Cacharel ürünlerinde % 50’ye varan indirim uygulanıyor.

Kısalan ceket ve pantolon boyları, pilesiz dar kesimli pantolonlar, dar yakalar, yün ipliklerden yapılı ince süveterler ve omuzları saran hatların hakim olduğu 2009 Kış Koleksiyonu, dar kesim trendinin devamı niteliğini taşıyor. Koleksiyonda özellikle siyaha bakan tonların; lacivert, mor, kahve, gri ve bordo renklerin hakimiyetinin yanı sıra açık renklerin kullanıldığı daha klasik tasarımlar da görmek mümkün.

Cacharel Le koleksiyonunda da Cacharel’deki hava hissedilebiliyor. Son dönemde ceket ve pantolonun ayrı kullanımına olan eğilimi göz ardı etmeyen Cacharel Le’de tek ceketlerdeki çeşitlilik de arttı. Spor pantolonlarda kullanılmak üzere spor kumaşlardan yapılmış olan yarım astarlı ya da astarsız ceketler 2009 kış koleksiyonun en çok tercih edilen parçalarından.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT