Cafe Marmara`dan Yeni Yıl Sepetleri

Alışveriş Alışveriş Cafe Marmara`dan Yeni Yıl Sepetleri

Tarihler: 16 Aralık 2003 Salı ~ 31 Aralık 2003 Çarşamba

Firma: Cafe Marmara

Adres: Taksim Meydanı, Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 46 96

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2003 ~ Ara 31, 2003
YILBAŞINDA AĞIZ TADINIZ CAFE MARMARA’DAN:
Yeni yıl coşkusunu sevdikleri ile paylaşmak isteyenler için Cafe Marmara’da el yapımı çikolatalar, yılbaşi kurabiyeleri ve kekleri satışa sunuluyor.
The Marmara İstanbul pasta şefi Halil Kaya tarafından hazırlanan özel kutulardaki el yapımı pralinler, zencefilli ev şeklindeki kurabiyeler, geleneksel Noel kekleri, Noel Baba , kardan adam ve yılbaşi çani şeklindeki çikolatalar ve bisküviler, kestaneli çikolata “ Marron de Guise ” Cafe Marmara’da sizleri bekliyor.
Ayrıca Noel baba ve çam şeklindeki pasta siparişlerinizi de verebilirsiniz.
YENİ YILIN EN GÜZEL HEDİYELERİ YILBAŞI SEPETLERİ:
Cafe Marmara Taksim’de 2004’e özel hazırlanan “Yılbaşi Sepetleri” bu yıl da sevdiklerinize vereceğiniz en güzel armağanlar olacak.
Özel olarak hazırlanmış bakır, gümüş meyvalıklar ve yeni yıl süsleri ile bezenmiş 10 çesit yılbaşi sepetlernin içinde, Cafe Marmara’nın el yapımı special çikolata, alkollü çikolata, madlen ve lokumlarının yanı sıra whisky’ler, şaraplar, mutfak setleri, gümüş çerçeveler, kahve fincanları, yeni yıl mumları, tütsüler ve her zevke göre birbirinden zevkli sürpriz hediyelerin yer aldığı her bütçeye uygun yılbaşi sepetleri Cafe Marmara Taksim’de sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT