Cafissimo ile Kahve Keyfinizi Renklendirin

Alışveriş Alışveriş Cafissimo ile Kahve Keyfinizi Renklendirin

Tarihler: 21 Haziran 2010 Pazartesi ~ 31 Temmuz 2010 Cumartesi

Firma: Cafissimo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2010 ~ Tem 31, 2010
Cafissimo ile Kahve Keyfinizi Renklendirin

Profesyonel kahve keyfi yaşatan Cafissimo birbirinden farklı renkleriyle yeni heyecanları beraberinde getiriyor. Tchibo mağazaları ile diğer tüm satış noktalarında ve tchibo.com.tr internet mağazasında kahve severlerle buluşan ve sınırlı stoklarla satışa sunulan Cafissimo Chocalate ve Cafissimo Silver Metallic 249,95 TL.

Cappuccino, Latte Macchiato, Caffe Crema ve Filtre Kahve gibi tüm sıcak kahve lezzetlerinin profesyonelce hazırlanabileceği Cafissimo, kahvenin tazeliğini uzun süre koruyabilen tek kullanımlık kapsülleri sayesinde her fincanda aynı lezzeti yakalamayı vaat ediyor.

Cafissimo benzersiz bir kahve keyfi için gereken basıncı ve su miktarını kendisi ayarlıyor. Kapsüllerde yer alan kahveyi her fincan için taze olarak öğütüp pişiriyor. İstenilen kahve türüne göre ayarlanabilen 3 kademeli basınç sistemi ve 15 bara kadar yükselebilen demleme basıncı sayesinde farklı kahve türleri için aynı profesyonel lezzet elde edilebiliyor.

Cafissimo, isteğe göre ayarlanabilen süt köpürtme aparatı sayesinde süt köpüğünü özel kahveler için profesyonel şekilde hazırlama ve programlanabilir içecek miktarı ile içeceğin sertliğini kişiye özel olarak ayarlama olanağı da sunuyor.

Şimdi Cafissimo Alan Herkese 4 Paket Cafissimo Kapsülü Hediye

Cafissimo ile artık kusursuz kahve keyfi için ev ya da ofis dışına çıkmanıza gerek kalmıyor. Standart Antrasit renginin yanı sıra sarı (Sunny), yeşil (Granny Green), turuncu (Orange) renkleriyle de kahve molalarını renklendiren Cafissimo’yu şimdi alan herkese dört paket Cafissimo kapsülü de hediye ediliyor. Cafissimo ile birlikte sunulan kapsül seçenekleri arasında Caffe Crema (Yoğun Aroma), Brazil Mild (Yumuşak İçimli ve Dolgun), Espresso (Dolgun Yoğunluk), Feine Milde (Yumuşak Tat ve Yoğun Aroma) ve Espresso Decaf (Kafeinsiz Dolgun Yoğunluk) yer alıyor.

Cafissimo’ya Özel Conran Tasarımları

Kahve keyfinin kusursuz bir serüvene dönüşmesi için tasarlanan yeni Kahve Keyfi Koleksiyonu kahve tutkunlarıyla buluşuyor. Koleksiyonda Cafissimo’ya özel ve son derece şık bir tasarıma sahip 10’lu ve 30’lu Kapsül Kapları ile Kapsül Çöp Kutusu da yer alıyor.

Tchibo gibi modern ve üstün kaliteli ürünleri uygun fiyatlara sunan Habitat ve The Conran Shop’un kurucusu, dünyanın en saygın tasarımcılarından biri olan Sir Terence Conran ve oğlu Sebastian Conran’ın, Tchibo için tasarladığı asil tasarımlı aksesuarlardan oluşan Kahve Keyfi Koleksiyonu, mükemmel bir kahve hazırlamak için her şeyi bir arada sunuyor. Bu özel koleksiyonda sütlükten kahve ölçü kaşığına, serpiştirici setinden french press’e, dekoratif şablon setinden süt köpürtücüye kadar birbirinden şık kahve aksesuarları bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT