Calvin Klein Şıklığı % 50’ye Varan İndirimlerle Sizleri Bekliyor

Alışveriş Alışveriş Calvin Klein Şıklığı % 50’ye Varan İndirimlerle Sizleri Bekliyor

Tarihler: 16 Aralık 2009 Çarşamba ~ 16 Ocak 2010 Cumartesi

Firma: Calvin Klein

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2009 ~ Oca 16, 2010
Calvin Klein 2010 kış koleksiyonun şık, sade ve sofistike modelleri ile seçkin aksesuarları % 50’ye varan indirimlerle Calvin Klein mağazalarında

Calvin Klein’ın minimal çizgiler ile seksi ve modern formlardan yarattığı 2010 Kış Koleksiyonu şimdi aksesuarda % 20, giyimde ise % 50’ye varan indirimlerle Calvin Klein mağazalarında sizleri bekliyor.

Türkiye’ye geldiğinden itibaren yoğun talep gören, Eva Mendes’in tanıttığı bodyjeanler, bu kışın gözdesi kaz tüyü montlar, insan vücuduyla barışık trikolar, çantalar, ayakkabılar, botlar… Calvin Klein’ın her türlü ihtiyacınıza yönelik sunduğu seçenekleriyle bu kış gardırobunuzu baştan aşağı yenileyebilirsiniz.

Calvin Klein’ın her yaşa ve yaşam şekline uygun tasarımlarla oluşturduğu 2010 Kış Koleksiyonu % 50’ye varan indirimlerle CK Accesoires Mağazaları ile İstanbul’da Metrocity, City’s, Capitol’de; ck Calvin Klein ve Calvin Klein Jeans mağazaları ile de İstinye Park, Ankara Cepa ve İzmir Forum Bornova’da.

Yılbaşına sayılı günler kala Calvin Klein mağazalarına uğramadan alışverişinizi tamamlamayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT