Calvin Klein’la şık bir yaz sizi bekliyor

Alışveriş Alışveriş Calvin Klein’la şık bir yaz sizi bekliyor

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 14 Haziran 2009 Pazar

Firma: Calvin Klein

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 14, 2009
Calvin Klein’la şık bir yaz sizi bekliyor
Calvin Klein 2009 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun sade, sofistike ve rahat modelleri, yeni sezonda eklenen aksesuarları, şıklığı ve rahatlığı ile bu yaza damgasını vuracak

Calvin Klein, 2009 İlkbahar–Yaz Koleksiyonu şık, rahat ve seksi çizgilerini zengin ürün yelpazesiyle ‘Calvin Klein Jeans’ ve ‘ck Calvin Klein’ mağazalarında moda tutkunlarıyla buluşturuyor.
Şık tasarımları ve detaylarda gizli şıklığıyla dikkat çeken Calvin Klein; sade, şık ve özgün kreasyonlarından oluşan 2009 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu müşterilerine sunuyor. Marka, 2009 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda yer alan renk skalasının ana renkleri olan siyah, beyaz ve griye eklediği mor, krem ve lila tonlarıyla canlı ve çarpıcı bir koleksiyona imza atıyor. Aynı konsepte sahip çanta, kemer, ayakkabı ve diğer aksesuarlar ise koleksiyonu zenginleştiriyor.
Calvin Klein’ın sade ve sofistike çizgilerle hazırladığı 2009 modelleri; Calvin Klein Jeans’de spor tarzının rahatlığını, Ck Calvin Klein’da ise çarpıcı sade şıklığı öne çıkartarak bu yaza damgasını vuruyor.

Calvin Klein Jeans koleksiyonu:
Jean modellerindeki modern kalıplar vücudu sararak mükemmel bir uyum sağlıyor. Bu yıl trendy olan bol kesimli paçalar ve yüksek bel stiller ile moda öncüsü Calvin Klein bu sezon da müşterilerine rahat şıklığı sunuyor. %100 mısır pamuğu T-shirtler ince ve hava aldıran ceketlerle buluşunda Calvin Klein’ın vazgeçilmez rahatlığı ön plana çıkıyor.

Ck Calvin Klein koleksiyonu:
Calvin Klein’ın takım elbiseleri ve abiye kıyafetleri de en az spor tarzındaki kadar rahat ve elegant. İtalyan kesim gömlekler, pantolon ve elbiseler iş yaşamında sofistike olmayı tercih edenler için. Ayrıca Calvin Klein’ın çanta, cüzdan, kemer ve ayakkabılarındaki renkler ve modeller giyimi tamamlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT