Çantanıza Dokunabilir miyim?

Alışveriş Alışveriş Çantanıza Dokunabilir miyim?

Tarihler: 06 Mart 2012 Salı ~ 06 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Matraş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2012 ~ May 6, 2012

Matraş’ın resort çanta koleksiyonu görende dokunma arzusu yaratıyor.

Bu çantaları kullanırken dikkat edin kıskanılabilirsiniz! Zira Matraş’ın resort koleksiyonu çantaları tam bir arzu nesnesi! Görende dokunma isteği yaratan çantaların, lüks ve stil terazisinde ağır geldiğini söyleyelim.

Tote, drawstring ve kare el çantası modelleri bulunan çantalar siyah, kahve ve gri renklerinde ve leopar deseninde yumuşacık malzemelerden hazırlanmış. Deri kısımlarında hakiki birinci sınıf malzeme kullanılan resort koleksiyonu çantaları, altın rengi metal künye, zincir ve fermuar gibi detaylarla zenginleştirilmiş.

Bu çantaları kullanırken dikkat edin kıskanılabilirsiniz! Zira Matraş’ın resort koleksiyonu çantaları tam bir arzu nesnesi! Görende dokunma isteği yaratan çantaların, lüks ve stil terazisinde ağır geldiğini söyleyelim.

Tote, drawstring ve kare el çantası modelleri bulunan çantalar siyah, kahve ve gri renklerinde ve leopar deseninde yumuşacık malzemelerden hazırlanmış. Deri kısımlarında hakiki birinci sınıf malzeme kullanılan resort koleksiyonu çantaları, altın rengi metal künye, zincir ve fermuar gibi detaylarla zenginleştirilmiş. Bu dokunulası çantalar tüm Matraş’lar gibi, birinci kalite el işçiliğine sahip olduğunu da elbette ilk bakışta kulağınıza fısıldıyor.

Matraş, şıklığın ayrılmaz parçası olan deri giysi, ayakkabı ve aksesuarlara sahip olmayı isteyen herkesi, mağazalarına ve www.matras.com adresindeki sanal mağazasına davet ediyor.

Matraş’ı sosyal medyada www.facebook.com/matrasderi adresinde Facebook’tan ve www.twitter.com/matrasderi adresinde Twitter’dan takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT