Çantasız Çıkmam Diyorsanız…

Alışveriş Alışveriş Çantasız Çıkmam Diyorsanız…

Tarihler: 17 Kasım 2008 Pazartesi ~ 21 Kasım 2008 Cuma

Firma: Collezione

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2008 ~ Kas 21, 2008
Çantasız Çıkmam Diyorsanız…
Collezione çanta koleksiyonunun renk ve model alternatiflerinin fazlalığı en uygun fiyatlar ile ön plana çıkıyor. Dünya moda trendlerini çanta tasarımlarına da yansıtan Collezione’de şıklığınız ile fark yaratın.

Kadınların değişmeyen ve vazgeçilmez tutkusu çantalar model, renk ve tasarım detaylarıyla bu sezonda koleksiyonlarda yerini aldı. Son yıllarda vitrinleri süsleyen ekstra büyük çantalar, bu yıl da egemenliğini sürdüreceğe benziyor.

Son dönemlerde çantalar, kadınlar için kıyafetlerini tamamlayan bir detaydan çok o gün ne giyeceklerini belirleyen aksesuar haline geldi. Son yıllarda yaşanan çanta kullanım alışkanlıklarındaki ve satın alma eğilimlerindeki bu değişim tasarımcıların farklı tarz, renk ve büyüklükte sunulan alternatifli çanta koleksiyonları oluşturmasına ve farklı tasarım arayışlarına gitmelerine neden oldu.

Kadınların değişmez aksesuarı çantada bu yıl hangi trendler ön planda
Değişen trendler ile birlikte boyutları günden güne büyüyen çantaların yanında, gecelerde şıklığınızı tamamlayan portföyler sezona iddialı bir giriş yapıyor.
Modanın vazgeçilmez ve en asil rengi olan siyah çanta koleksiyonlarındaki egemenliğini bu sezonda koruyor. Sade tasarımlar ile ön plana çıkan siyah ekstra büyük modeller hanımların vazgeçilmez tercihi olurken kahve ve krem rengi farklı tasarım modelde çantalar günlük kullanımda kadınlara son derece rahatlık sağlıyor. Maviler, yeşiller, morlar ve baştan çıkaran kırmızıların hakim olduğu ilgi çekici tasarımlar ise bu sezonda koleksiyonlarda bir araya geliyor. Renklerin her tonuna sıkça rastlayabileceğimiz çantalarda bu sezon öne çıkan bir renk vardır ki o da gri. Rugan, ekose, dore ve desenli çantalara dolaplarda yer açmanın zamanı geldi. Çünkü birbirinden şık ve iddialı Collezione modelleri arasından pek çoğuna sahip olmak isteyeceksiniz…

Fark yaratmak ve dikkat çekmeyi seven bayanlara Collezione; çanta modası renklerini en trend modeller ve detayları bir arada sunuyor. Ben buradayım demek istiyorsanız mutlaka size uygun bir model Collezione Çanta Koleksiyonunda bulunuyor.
Detaylar önemlidir diyen bayanları tüm Collezione Mağazaları’na bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT