Capitol Dilek Ağacı Bu Yıl Da Meyve Verecek

Alışveriş Alışveriş Capitol Dilek Ağacı Bu Yıl Da Meyve Verecek

Tarihler: 16 Ağustos 2010 Pazartesi ~ 31 Ağustos 2010 Salı

Firma: Capitol Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Adres: Mahir Iz Caddesi Altunizade ÜSKÜDAR Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 554 77 77

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2010 ~ Ağu 31, 2010

Capitol Alışveriş Merkezi, gelenekselleştirdiği Dilek Ağacı projesi bu yıl Artvin’de 1050 çocuğun dileğini gerçekleştirecek.

1993 yılında kurulan ve İstanbul’un en önemli yaşam merkezlerinden biri olan Capitol, geçen sene başlattığı “Dilek Ağacı” projesiyle örnek olacak bir sosyal sorumluluk projesine imza atmıştı. Bu anlamlı proje aracılığıyla ziyaretçiler, Capitol AVM’de yaşadıkları alışveriş ve eğlence keyfini, büyük mutluluklar yaratan bir iyilik yapmanın sevincine dönüştürebiliyorlar.

İstanbul’dan Anadolu’ya Uzanan Bir İyilik Köprüsü: Capitol Dilek Ağacı
Dilek Ağacı sosyal sorumluluk projesi, Anadolu’daki ihtiyaç sahibi çocuklarla Capitol AVM ziyaretçilerini buluşturan bir köprü görevi görüyor. Her yıl farklı bir Anadolu köyünün seçildiği Dilek Ağacı projesi, geçen sene Van’ın Gürpınar ilçesine bağlı Işıkpınar Köyü İlköğretim Okulu’ndan 450 öğrencinin dileğini gerçekleştirilmişken, bu yıl Artvin’in Borçka ilçesindeki 8 okuldan 1050 öğrencinin hayallerini gerçeğe dönüştürecek.

Küçük Dilek Kağıtlarından Kocaman Hediye Paketlerine...
Çocukların dilekleri, Capitol’de kurulan Dilek Ağacı’nda gerçeğe dönüşüyor. Bu örnek projede önce seçilen köylerdeki çocukların dilekleri toplanıyor. Sonra bu küçük dilekler, kapalı birer “Dilek Kağıdı”na kendi el yazılarıyla yazılmış olarak Capitol AVM’de kurulan “Dilek Ağacı’na asılıyor. Daha sonra da duyarlı Capitol ziyaretçileri, bu ağaçtan seçtikleri bir dilek kağıdını alarak bu hayalleri gerçeğe dönüştürebiliyorlar.

Bu sene, belirlenen süre sonunda Capitol AVM’de görevini tamamlayacak olan Dilek Ağacı, hediye paketleriyle donatılmış olarak yola çıkarak, Artvin’in Borçka ilçesindeki köylerde tüm dilekler üzerindeyken tekrar kurulacak. Böylelikle her öğrenci, Dilek Ağacı’ndaki kendi isimlerinin yazılı olduğu hediye paketine kavuşacak.

Geçen sene yaşanan unutulmaz anlar ve çocukların fotoğraf karelerine sığmayan mutlulukları, Dilek Ağacı projesinin ne kadar büyük bir amaca hizmet ettiğini kanıtladı. Dilek Ağacı Capitol’de iyiliksever ziyaretçileri beklerken, çocuklar da istedikleri gerçekleşene kadar heyecanla; ama en önemlisi geleceğe umutla bakarak bekliyorlar. Bu yardım elini gören çocuklar, hayattaki diğer hedefleri için daha çok çalışmak için inanç ve yaşama sevinci ile dolup taşıyorlar.

Dileyenler Capitol AVM internet sitesi üzerinden de dilekleri görebilir, gerçekleştirmek istedikleri dileği seçerek Capitol AVM ile iletişime geçebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT