Carte d’Or Selection Kestane Keyfi ve Patisserie Tel Kadayıflı

Alışveriş Alışveriş Carte d’Or Selection Kestane Keyfi ve Patisserie Tel Kadayıflı

Tarihler: 16 Mart 2009 Pazartesi ~ 18 Mart 2009 Çarşamba

Firma: Carte d’Or Patisserie

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2009 ~ Mar 18, 2009
Yenilik ve Yaratıcılık Tutkunu Algida’dan Dondurmaya Farklı Yorum: Carte d’Or Selection Kestane Keyfi ve Patisserie Tel Kadayıflı
Algida, aile hayatı ve ikram geleneğinin vazgeçilmezi olan dondurmalı tatlı yelpazesine, dondurmaseverlerin yoğun ilgisi üzerine Carte d’Or Selection Kestane Keyfi ve Carte d’Or Patisserie Tel Kadayıflı’yı ekledi.

Algida, dondurmanın sunduğu eğlenceyi ve lezzeti, dört mevsim kesintisiz devam eden bir şölene dönüştürmeye devam ediyor. Belli dönemlerde sınırlı sayıda üretilen Selection Kestane Keyfi ve Patisserie Tel Kadayıflı, yoğun talep üzerine tüm yıl boyunca dondurma severlerin karşısında olacak.

Carte d’Or Selection Kestane Keyfi
Geçtiğimiz yıllarda hayranları Algida dolapları başında uzun kuyruklar oluşturdu, sohbahar ve kış klasiği kestanenin popülaritesi, sayesinde bir kat daha arttı. Carte d’Or’un 2000 yılında sunduğu Selection serisinin ilk örneklerinden olan Kestane Keyfi’nden söz ediyoruz. Kestaneli dondurması, özel kestane sosu ve yoğun kestane şekeri parçalarından oluşan bu sihirli tat, yoğun talep üzerine tüm yıl boyunca kestane severlerin karşısında olacak. Carte d’Or Selection Kestane Keyfi’nin satış noktaları için tavsiye edilen fiyatı 7,45 TL

Carte d’Or Patisserie Tel Kadayıflı
Geleneksel Türk tatlılarından biri olan tel kadayıfı dondurmayla buluştu. Fıstıklı tel kadayıf üzerinde nefis kaymaklı dondurması ve Antep fıstığı parçalarıyla, kadifemsi bir lezzet sunuyor. Carte d`Or Tel Kadayıflı tatlı ve dondurmayı bir arada tüketmek isteyenler için enfes bir alternatif.
Carte d’Or Patisserie Tel Kadayıflı’nın satış noktaları için tavsiye edilen fiyatı 9,95 TL
www.tadinavarilacakduygular.com





istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT