Çay Ağacı mucizesi tırnaklarınızda!

Alışveriş Alışveriş Çay Ağacı mucizesi tırnaklarınızda!

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 05 Şubat 2009 Perşembe

Firma: LCN

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2009 ~ Şub 5, 2009
Çay Ağacı mucizesi tırnaklarınızda!
LCN`den yepyeni bir ürün

Tırnak etlerinizi itmekte sorun mu yaşıyorsunuz? Manikürden hemen sonra kuruyor ve sertleşiyorlar mı? İşte bütün bu sorulara dünyaca ünlü Alman markası LCN cevap veriyor:
LCN tırnak bakımında çığır açan yepyeni bir ürün sunuyor. Çay Ağacı Özlü Tırnak Kalemi, çok zayıf tırnakları etlerini yeniden yapılandırıyor; tırnaklarınıza güzellik ve dayanıklılık katıyor.

Çok çabuk yapılandırma özelliği olan Çay Ağacı Özlü kalemi rahatça çantanızda taşıyabilir, tırnak etlerinize uygulayarak onları nemlendirebilir ve kolayca itebilirsiniz. Böylece iki manikür arası tırnaklarınızın bakımını yaparsınız ve tırnak etleriniz daha sağlıklı bir yapıya kavuşmuş olur. 3 yedek ucu olan ürün sadece tırnaklara iyi gelmiyor ayrıca dudaklarda oluşan uçukların tedavisinde etkili oluyor.

Egzotik bitkilerin mucize yaratan tedavi edici özelliklerini evlerimize taşıyan Çay Ağacı Özü, Avustralya`da yetişen Melaleuca ağacından elde ediliyor. Cilt üzerinde antiseptik özelliği olan esans, ayrıca tıpta bitki ile tedavi yöntemlerinin vazgeçilmezi olup 1920`lerden bu yana birçok hastalık tedavisinde kullanılıyor.
Ürün fiyatı:35 YTL

Wilde Group faaliyetlerine 1914 senesinde diş dolguları için jel üretmekle başladı. 1980`li yıllarda Wilde-Cosmetics adı altında, tırnak için kozmetik jel üreten ilk Avrupa şirketi oldu. Tırnak jeli ve diş jeli gibi reçine içerdiğinden Wilde-Cosmetics`in geçmişteki tecrübeleri dünya çapındaki başarısının en büyük temeli oldu. Wilde-Group bünyesinde LCN, Monteil, Yoida ve PMC Wilde markalarını barındırmaktadır. LCN ürünlerinin ithalat ve pazarlamasını KOZMAR A.Ş gerçekleştirmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT