Cayman Akvaryumları sizi renkli bir dünyaya çağırıyor

Alışveriş Alışveriş Cayman Akvaryumları sizi renkli bir dünyaya çağırıyor

Tarihler: 27 Haziran 2005 Pazartesi ~ 30 Haziran 2005 Perşembe

Firma: Cayman Akvaryumları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2005 ~ Haz 30, 2005
Dünyanın en kolay kurulan akvaryumları Türkiye’de`
Cayman Akvaryumları sizi renkli bir dünyaya çağırıyor...

Son derece basit kuruluma sahip komple bir set halinde sunulan Cayman Akvaryumları’yla balıkların harika dünyasına davetlisiniz.

Harika ve dinlendirici bir akvaryuma sahip olmak artık çok kolay. Üstelik komple bir set halinde sunulan Cayman Akvaryumları’nın kolay kurulum özelliği sayesinde hiçbir zahmete girmeden, yalnızca su ve balığınızı koyarak akvaryumunuzu hazır hale getirebilirsiniz.

5 farklı model halinde sunulan Cayman Akvaryumları, her türlü ihtiyaca yanıt verecek şekilde hazırlanmış. Seçeceğiniz modele göre akvaryumunuzun filtresi, ısıtıcısı, bitkisi ve hatta kumu bile komple bir set halinde size sunuluyor. Hava motoru gerektirmeyen üstün filtreleme sistemi ve zaman ayarlı aydınlatma gibi özellikler, Cayman Akvaryumları’nın kullanım kolaylığını artırdığı gibi, balıkların sağlığının da en yüksek seviyede ve uzun süreli korunmasına imkan veriyor.

Dünya devi İtalyan firması Ferplast tarafından üretilen ve Tropikal A.Ş.’nin yurt geneline dağıtımını gerçekleştirdiği Cayman Akvaryumları, en kaliteli ve güvenli malzemeden üretiliyor. 42 cm ve 110 cm arasında değişen 5 farklı modeli bulunan Cayman Akvaryumları her zevke hitap edecek şekilde hazırlanmış. Cayman Akvaryumları’nın tasarımı özel bir ekip tarafından yapılmış ve her türlü ortama uyum sağlayabilecek bir şıklıkta dizayn edilmiş.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT