Cellini İle Baş Ağrısı ve Migrene Masajlı Çözüm

Alışveriş Alışveriş Cellini İle Baş Ağrısı ve Migrene Masajlı Çözüm

Tarihler: 03 Ağustos 2010 Salı ~ 03 Eylül 2010 Cuma

Firma: Cellini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2010 ~ Eyl 3, 2010

Yeniliklerin öncüsü Cellini, sizi migren ve baş ağrılarınızı dindirecek yepyeni bir ürün ile tanıştırıyor. Cellini 500,baş ve şakak bölgesine masaj yapan bu yeni ve pratik cihaz başınızdaki tüm noktalara dokunarak, uyguladığı baş ve şakak masajı ile ağrıyı dindiriyor, başınızı rahatlatıyor. İçinde bulunan hava yastıklarının şişmesiyle ile şakak, alın ve baş bölgesine uygun yumuşak ve doğal bir masaj sağlıyor. Uyguladığı farklı masaj teknikleri ile ağrı bölgesinde kan dolaşımını hızlandırarak daha sakin zamanlar geçirmenizi sağlıyor. Baş ve migren ağrılarının azalmasında oldukça etkili olan Cellini 500 özel kulaklığı sayesinde hafızasına yüklenen kuş, deniz gibi ses efektleri ile daha sakin zamanlar yaşama fırsatı veriyor.

Kontrol kumandası ile istediğiniz masajı uygulama fırsatı sunan Cellini 500 baş masaj aleti, her başa göre ayarlanabilen ergonomik tasarımı ile tüm aile bireyleri için kullanım kolaylığı sağlıyor. Cellini 500 taşınabilir ve hafiflik özelliği ile gittiğiniz her yerde yanınızda taşıdığınız baş masörünüz olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT