Cellini Lp-5200i ile Evde Masaj Keyfi Yaşamak İsteyenlere %25 İndirim

Alışveriş Alışveriş Cellini Lp-5200i ile Evde Masaj Keyfi Yaşamak İsteyenlere %25 İndirim

Tarihler: 25 Mart 2010 Perşembe ~ 25 Nisan 2010 Pazar

Firma: Cellini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2010 ~ Nis 25, 2010
Masaj koltuğunun Türkiye’deki lider markası Cellini, ileri teknolojiye sahip kusursuz modeli LP 5200i ile ayrıcalıklı masaj keyfini hala yaşamayanlar için % 25 indirim fırsatı sunuyor…

Başlangıcı uzun yıllar öncesine dayanan masajın, son dönemde gelişen teknoloji ile masaj koltuklarına uygulanması, rahatlatıcı etkinin yanı sıra sağlık açısından da olağanüstü sonuçlar veriyor. Masaj koltuğunda yenilikçi tarzı, iş disiplini ve üstün hizmet kalitesiyle sınırları aşan Cellini, LP 5200i modelinde uyguladığı % 25 indirim ile size ve sevdiklerinize hayallerinizin çok ötesinde bir masaj keyfi sunuyor…

Ayrıcalıklı masaj’ın keyfini sürün…

Özel tasarımı ile sıra dışı bir masaj keyfi yaşatan Cellini LP 5200i senkronize hareket kabiliyeti ile etkin bir masaj sağlıyor. Vücudunuzda 350’den fazla noktaya dokunarak sağlıklı bir masaj sunarken, infrared algılayıcı sistemi vücudunuzu tanıyarak uygulama tekniklerini size özel hale getiriyor.

Cellini LP 5200i, tüm ailenin rahatça kullanabileceği şekilde tasarlanan paneli ile tüm fonksiyonlarda tek tuş kolaylığı sağlıyor. Masaj esnasında kişinin hareketlerini takip eden sistem ise, belirlenen bölgelerin sürekli olarak güncel kalmasını sağlıyor. 7 farklı masaj, 5 kademeli hız ayarı bulunan Cellini LP 5200i, vücudu hafif dokunuşlarla yoğuruyor, keskin dokunuşlarla derinlemesine etki ediyor ve Fengchi akupunktur noktalarına dokunarak gerilimi azaltıyor.

Masajla gelen sağlık…

Doğru noktalara uygulanan masaj, vücuttaki zararlı toksinlerin yok edilmesine katkıda bulunarak, şişmanlığın önlenmesine yardımcı olur. Romatizmal hastalıkların tedavisine faydalıdır. Damar tıkanıklığı ve damar şişmesini engeller. Boyundaki kireçlenmeyi azaltarak, hücre üretimini hızlandırır. Kas yorgunluğunu engeller. Ayrıca gün boyu oluşan yorgunluğu alarak, stresin azalmasına yardımcı olur.

Satış Fiyatı: İndirimde 6500 TL’den 4700 TL’ye düştü.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT