Cellini Yeni Modeli 3A ile Karşınızda

Alışveriş Alışveriş Cellini Yeni Modeli 3A ile Karşınızda

Tarihler: 24 Şubat 2010 Çarşamba ~ 24 Şubat 2010 Çarşamba

Firma: Cellini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2010 ~ Şub 24, 2010
Masaj koltuğunun Türkiye’de en büyük pazarına sahip olan Cellini, yeni ürünü Inada 3A ile Uzakdoğu masajını evinize getiriyor. 1962 senesinden itibaren sadece masaj koltuğu üreten Japon teknoloji firması Inada, yine bir yeniliğe imza atarak kişiye profesyonel masaj tekniklerini eksiksiz olarak uyguluyor. Bu yeni ve benzersiz model rahatlatıcı masajın yanı sıra kişinin duruşunu da zaman içerisinde düzeltiyor.Masajda Yeni Bir Çağ…

Masaj yapılırken kişiyi omuzlarından kavrayarak geriye doğru baskı uygulayan Inada 3A, kamburluk ve düşük omuz problemlerinin çözülmesinde etkin rol oynuyor. Kişinin karşıdan ve profilden çekilen fotoğrafları, bilgisayar programları vasıtasıyla karşılaştırıldığında uygulamaya hayran kalmamak elde değil. Uzun süreli kullanımlarda kişinin duruşundaki iyileşmenin de kalıcı olduğuna dikkat çeken uzmanlar, ürünün tüm bireylere faydalı olacağını vurguluyorlar. Inada’nın 3A modeli özellikle masa başında yoğun zaman harcayan kişiler için oldukça etkili. Uygulanan yeni hava masajı ve ruloların etkisi ile en etkili omuz bel ve el masaj teknikleri ile rahatlamanın tadını çıkaracaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT