Cellini`yle Ayağınıza Sağlık

Alışveriş Alışveriş Cellini`yle Ayağınıza Sağlık

Tarihler: 05 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 07 Mayıs 2008 Çarşamba

Firma: Cellini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2008 ~ May 7, 2008
“Cellini”yle ayağınıza sağlık
Günümüz koşullarında sürekli koşturmacayla geçen yorucu bir günün yorgunluğunu en iyi ayak masajıyla atarsınız. Bütün gün yükünüzü çeken ayaklarınızı Cellini masaj aletiyle rahatlatın…

Çok fonksiyonlu masaj koltuklarıyla iş dünyası ve sanat dünyasının gözdesi olan Cellini, ayak masajında da iddialı. Cellini’nin şık tasarlanmış, işlevsel ayak masajı aleti, 6 adet hava yastığı ile ayaklarınıza mükemmel masaj sağlar. Elastik hava yastıkları sayesinde size, profesyonel masaj keyfi yaşatır. 3 ayrı hava yastığı programı bulunan Cellini, ayrıca 3 adet titreşim programına da sahip. Cellini masaj aletinin özel dizayn edilmiş kumanda ve kontrol paneli sayesinde, masaj fonksiyonlarını rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Fonksiyonel daha pek çok özelliğe sahip olan Cellini masaj aletinin, zamanlayıcı özelliği de dikkat çekiyor. Masaj başladıktan 15 dakika sonra alet otomatik olarak kapanıyor. Cellini, egzersizden sonra kullanıldığında da ayaklarda biriken laktik asidin azalmasına yardımcı olur.

Ayaklardaki akapunktur noktalarına dokunarak kan dolaşımını düzenleyen Cellini, ayaklara uyguladığı mükemmel nefleksoloji masajıyla günün yorgunluğunu, stresin yol açtığı gerginliği alır götürür.
Cellini, rahatlığı ve konforu ayağınıza getirdi. Ayaklarınızı Cellini’nin rahatlatan sağlıklı dokunuşlarından mahrum bırakmayın!...
Cellini Masaj Koltukları
www.masajkoltugu.com
cellini@masajkoltugu.com
Tel: 0 216 658 90 00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT