CELLİNİ’nin en popüler modellerinden biri: ARM-Jade

Alışveriş Alışveriş CELLİNİ’nin en popüler modellerinden biri: ARM-Jade

Tarihler: 31 Mart 2008 Pazartesi ~ 05 Nisan 2008 Cumartesi

Firma: Cellini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2008 ~ Nis 5, 2008
Masaj koltuğundan çok öte…
CELLİNİ’nin en popüler modellerinden biri: ARM-Jade

CELLİNİ Masaj Koltukları’nın özel tasarlanmış “ARM-Jade” modeli, geniş fonksiyonel özellikleriyle bir masaj koltuğu olmanın çok ötesinde…
Cellini’nin en popüler modellerinden biri olan ARM-Jade, yukarı-aşağı hareket edebilen 4 adet ses geçirmez akıllı masaj mekanizması ile donatılmış. ARM-Jade masaj koltuğunda; Shiatsu, yoğurma, vurma, baskı, senkronize vurma ve yoğurma ve titreşim olmak üzere 6 farklı masaj yöntemi mevcut.

Sırt dayama, ayak ve baldır bölümleri sizin isteğinize göre elektrikli olarak ayarlanabilen ARM-Jade, otomatik olarak vücudun üst kısmını ve omuzları tarayarak kişiye en uygun masaj konumunu belirler. ARM-Jade’in, kollara uygulanan masajı Türkiye’de ilk ve tek olduğunu da hatırlatalım.
Geniş fonksiyonel özelliklere sahip Cellini ARM-Jade masaj koltuğu, 6 farklı masaj yöntemiyle rahatlatırken, masaj sonrası yorgunluktan eser kalmaz. ARM-Jade, üzerine yerleştirilmiş olan yeşim taşlı termal terapi aparatı, dijital ekran kumandası, MP3 çalar, kulaklık ve sehpasıyla sağlıklı yaşam ve lüksü bir araya getiren çok özel bir model.

Kendinize bir iyilik yapın, vücudunuzu ARM-Jade ile tanıştırın!!!
Cellini Masaj Koltukları
www.masajkoltugu.com
cellini@masajkoltugu.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT