Cevahir İstanbul Alışveriş Merkezi Açıldı!

Alışveriş Alışveriş Cevahir İstanbul Alışveriş Merkezi Açıldı!

Tarihler: 01 Kasım 2005 Salı ~ 06 Kasım 2005 Pazar

Firma: Cevahir İstanbul

Adres: Şişli Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2005 ~ Kas 6, 2005
Cevahir Holding`in İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hayata geçirdiği dünyanın enbüyük ikinci alışveriş merkezi olan "Cevahir İstanbul Alışveriş ve Eğlence Merkezi" açıldı.

Şişli`de 64 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olan Cevahir Çarşı, Avrupa`nın en büyük alışveriş merkezi unvanına da sahip. Yapımına 1997 yılında başlanan binada 320 mağaza ve 34 fast food alanı bulunuyor. Alışveriş merkezindeki mağazaların 14`ü ise Türkiye`ye ilk kez giren markalara ait. Altı katlı olan yapıdaki koridorların genişliği ise yer yer 20 metreye ulaşıyor. Amerika Birleşik Devletleri`nin Michigan eyaletindeki Mall of America`nın ardından dünyanın en büyük ikinci alışveriş merkezi olan Cevahir Alışveriş Merkezi 250 milyon dolara maloldu. Metro bağlantısı da bulunan İstanbul Cevahir, yılda 50 milyon ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor.

358 bin metrekarelik çarşıda, restoranlardan, elektronik mağazasına, hipermarketten giyime oldukça geniş bir yelpazede hizmet verilecek. 5 bin 500 kişinin istihdam edileceği çarşıda Türkiye`nin önde gelen birçok markası yer alacak. Verilen bilgiye göre çarşıda 50`nin üzerinde yabancı firma da mağazalarıyla yer alacak.
Son iki katı yiyecek içeceğe ayrılan alışveriş merkezinde 500 tane kolon bulunuyor. Binada 86 tane yürüyen merdiven, 5 kilometre korkuluk var.

Cevahir İstanbul’da 280 mağaza, 34 fast food alanı ve 14 tane restoran bulunuyor. 9000 metrekarelik ve 2500 kişilik sinema kompleksi biri IMEX ve bir de tiyatro salonu olmak üzere 12 salondan oluşuyor. Eğlence merkezi 11 bin metrekare büyüklüğündeki İstanbul Cevahir, eğlence alanları ile hem yetişkinler için, hem de çocuklar için çekim noktası olmayı hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT