Ceylan Intercontinental`de 14 Şubat Sevgililer Günü

Alışveriş Alışveriş Ceylan Intercontinental`de 14 Şubat Sevgililer Günü

Tarihler: 14 Şubat 2004 Cumartesi ~ 14 Şubat 2004 Cumartesi

Firma: Ceylan Intercontinental Hotel İstanbul

Adres: Askerocağı Caddesi No:1 Elmadağ Şişli İstanbul

Telefon: 0212 231 21 21 / 4221

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2004 ~ Şub 14, 2004
BOĞAZ MANZARALI JAKUZİDE AŞK BAŞKADIR!

Sevgililer Günü’nde, Ceylan Inter-Continental’de aşkın büyüsüne kapılacaksınız. Boğaz tüm güzelliği ile odanıza gelecek ve siz sevgilinizle jakuzinin içinde bu muhteşem manzaranın tadını çıkaracaksınız. Ve bu ayrıcalıklar, Sevgililer Günü Özel Suit Paketleri avantajları ile 14 Şubat’ta Ceylan Inter-Continental’de sizi bekliyor.

Jakuzide keyifli dakikalar yaşarken eşi bulunmaz manzarasıyla Boğaz’ı seyretmek… Sevgililer Günü’nde O’na bir sürpriz yapın ve bu benzersiz ayrıcalığı yaşatın. Bosphorus Suit, size ve sevgilinize Boğaz ve jakuzi keyfini birlikte sunuyor. Aşkınıza onu ne kadar sevdiğinizi göstermek ve onu etkilemek için mükemmel bir fırsat. Bosphorus Suit’te geçireceğiniz unutulmaz bir gece… Öncesinde ise bir şişe Moet Chandon şampanyanın ve bir şişe Sarafin şarabın eşlik ettiği, üç ayrı lezzetten oluşan, oda konforunda romantik bir akşam yemeği… Aşkınızın tadını çıkarmanız için çikolata, sevgilinizi baştan çıkarmanız için 41 gül, ertesi sabah uyandığınızda odanızda yapacağınız muhteşem bir kahvaltı… Romantizm dolu Bosphorus Suit Paketi’nin Sevgililer Günü’ne özel fiyatı ise KDV dahil 999 USD.

O’na sevginizi göstermenin birçok yolu var. Ceylan Inter-Continental’in Boğaz manzaralı suitlerinde etkileyici ve baştan çıkarıcı bir Sevgililer Günü yaşayabilirsiniz. Boğaz’ın büyüleyici manzarası altında O’nunla başbaşa olacağınız o mükemmel geceyi hayal edin… O gece her şeye değer… Sevgililer Günü’nde bu romantik konaklama kahvaltı ve KDV hariç 500 USD.

CEYLAN INTER-CONTINENTAL’DEN TÜM AŞIKLARA SEVGİLERLE…

O’na özel olduğunu hissettirmek istiyorsanız Sevgililer Günü’nde Ceylan InterContinental Otel’de kalma ayrıcalığını sunun...

Aşkı yaşayanlar 14 Şubat tarihinde Ceylan InterContinental’de büyülü bir hafta sonu yaşıyor. Çift kişilik Boğaz manzaralı odalarda konaklama, açık büfe kahvaltılar ve Californian Brasserie’de, bir şişe şarap eşliğinde, romantik bir Sevgililer Günü yemeği... Odanızda sizi bekleyen sürpriz ise, bir şişe şampanya ve çikolata... Ayrıca ücretsiz sauna ve Türk hamamı da sevgiliniz ile geçirdiğiniz anları renklendirecek. 1 gece / KDV dahil: USD 249.-

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT