Ceylan İnterContinental Hotel`de Hızlı İnternet Keyfi!

Alışveriş Alışveriş Ceylan İnterContinental Hotel`de Hızlı İnternet Keyfi!

Tarihler: 11 Temmuz 2005 Pazartesi ~ 15 Temmuz 2005 Cuma

Firma: Ceylan İnterContinental İstanbul

Adres: Asker Ocağı Cad. No:1 Taksim 34435 Istanbul Taksim İstanbul

Telefon: (0212) 368 44 44 4400

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2005 ~ Tem 15, 2005
CEYLAN İNTERCONTİNENTAL ISTANBUL’DA HIZLI İNTERNET KEYFİ!
İnternet’e bağlanıp, araştırma yapmak artık çok daha kolay çünkü internet erişiminde aradığınız hız şimdi Ceylan İnterContinental İstanbul’da...

Ceylan İnterContinental İstanbul konuklarına her alanda kusursuz hizmet sunma felsefesini şimdi internet erişim hizmetinde de uygulamaya geçirdi.
Otelimiz, sizlere günümüz iletişim teknolojisinin en ileri düzey hizmeti olan Kablosuz ve Kablolu Yüksek Hızlı İnternet bağlantısının keyfini yaşatıyor. Tüm odalarımızda Kablolu, Lobi, Toplantı Salonları, Bar ve Restaurant’larımızda ise Kablosuz Yüksek Hızlı İnternet’ten faydalanabilir, erişim hızımız sayesinde internet başında geçirdiğiniz zaman sizin için bir kayıp olmaktan çıkabilir.
Özellikle iş dünyasının önde gelenleri tarafından tercih edilen bu hizmet, konferans, kongre vb. pek çok etkinlik için kullanılmakta ve konuklarımızın yoğun talebini karşılamaktadır.

Son teknoloji ürün donanımlarıyla her alanda, her türlü ihtiyaca cevap veren Ceylan İnterContinental İstanbul, internet teknolojisinde sağladığı bu benzersiz erişim hızını ücretsiz olarak tüm Club Katları’nda ve Club Odaları’nda konaklayan misafirlerinin hizmetine sunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT