Çeyrek Asrı Geçen Tarihi ile Lacoste “101”

Alışveriş Alışveriş Çeyrek Asrı Geçen Tarihi ile Lacoste “101”

Tarihler: 04 Ocak 2010 Pazartesi ~ 04 Ocak 2010 Pazartesi

Firma: Lacoste

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 4, 2010 ~ Oca 4, 2010
Lacoste Eyewear 101 modelini, 30’uncu yıldönümünde dünya genelinde sadece 1.000 adetlik sınırlı sayıda üretimle piyasaya sürüyor…

Türkiye’de sadece 20 kişinin sahip olacağı 101 modelinin sağ şakağın iç hizasına, çerçevenizin 1000 adetlik serinin kaçıncısı olduğunu gösteren seri numarasının kabartması yapılmıştır. Bu özel imza sayesinde Lacoste tarihinin önemli bir parçasının sahibi olduğunuzu anlayacaksınız. 101, pilot modelinin imzası olan klasik çift bariyere ve köprüye sahiptir. Koleksiyonu benzerlerinden ayıran ise, burnun üstündeki bariyerin yeşil mine ile kaplı olmasıdır.

Model üstün kalitede imal edilip Japonya’da üretilmiştir. Kontrast ve görsel keskinliği artıran ve parlak tepe ışıklarının olduğu ortamlarda daha iyi koruma sağlayarak, yansımayı ve çizilmeyi önleyici kaplamaya ve yüksek kaliteli mineral merceklere sahiptir.

101 modelinin ambalajı da ayrı bir özellikle üretilmiş olup beyaz kutusu ideal gözlük muhafazası olarak tasarlanmıştır. Yumuşak kauçuk kesesi yeşil renkte ve kutu ile uyumlu halde bulunuyor. 101 logosu kese üzerinde de işlenmiştir. Beyaz temizleme bezi gözlüğe özel olup resmi sertifika ile beraber kutunun içerisinde yer alıyor. Ayrıca verilen seri numarası da garanti olarak işlem görüyor.

Lacoste 101 modeli sportif tarzı benimsemiş tüm stil sahipleri için ideal bir seçim sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT