Champion Mama’dan küçük dostlarımız için özel güne özel kampanya

Alışveriş Alışveriş Champion Mama’dan küçük dostlarımız için özel güne özel kampanya

Tarihler: 02 Ekim 2009 Cuma ~ 02 Kasım 2009 Pazartesi

Firma: Champion Mama

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 2, 2009 ~ Kas 2, 2009
Champion Mama’dan küçük dostlarımız için özel güne özel kampanya
4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü sebebiyle Champion, 400 gram ve 1,5 kg kedi mamaları ile 1,5 kg köpek mamalarında Ekim ayı boyunca 3 al 2 öde kampanyası uyguluyor

Sadık dostlarımızın en kaliteli şekilde beslenmesi için son derece sağlıklı mamalar geliştiren Champion, 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü’nde de evcil hayvan dostlarını unutmuyor. Ekim ayı boyunca alacağınız 2 adet 400 gram veya 1,5 kg kedi maması ile 1,5 kg köpek mamalarında aynı boy 3. mama Champion’dan hediye.
Kaliteli, lezzetli ve yüksek vitamin değerine sahip Champion mamalar uygun fiyatlarla tüm seçkin marketler ve pet shoplarda satışa sunuyor. Evcil hayvanlarınızın sağlıklı beslenebilmesi ve bakımına yönelik daha detaylı bilgi için www.tropikalpet.com.tr ye başvurabilirsiniz.

Tropikal Bahçe ve Evcil Hayvan Ürünleri A.Ş. hakkında
Tropikal Bahçe ve Evcil Hayvan Ürünleri A.Ş. 1999 yılında İstanbul’da evcil hayvan ürünleri sektörlerinde faaliyet göstermek üzere kuruldu. Kısa süre içerisinde, dünyada evcil hayvan ürünleri konusunda lider konumda bulunan birçok firmanın Türkiye temsilciliğini üstlenerek hızlı bir büyüme kat etti. 2003 yılında kendi kuru mama fabrikasını kurarak Goody ve Champion markalarıyla yurt dışına açılmaya başladı. Bugün Champion ve Goody kalite/fiyat performansı ile piyasanın lider markalar arasına girmiş olup yaklaşık 3.500 noktada satışa sunulmaktadır.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT