Champion mamalardan süper indirim

Alışveriş Alışveriş Champion mamalardan süper indirim

Tarihler: 28 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 04 Eylül 2006 Pazartesi

Firma: Champion

Telefon: 0 (216) 306 66 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2006 ~ Eyl 4, 2006
15 kiloluk Champion köpek maması Tansaş’larda 29,90 YTL Champion mamalardan süper indirim

15 kiloluk Champion Croc köpek mamaları tüm Tansaş’larda süper bir indirimle yalnızca 29,90 YTL fiyatla satışa sunuluyor. 28 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasındaki bu kampanyadan yararlanma fırsatını sakın kaçırmayın.

Tropikal A.Ş. güvencesiyle satışa sunulan 15 kg.’lık Champion Croc köpek mamaları 28 Ağustos - 4 Eylül arasında tüm Tansaş’larda yalnızca 29,90 YTL. Zengin mineral ve protein içeriğiyle 1 yaşından büyük köpeklerin hem sağlıklarını korumalarını hem de dengeli bir metabolizma oluşturmalarını sağlayan Champion Croc köpek mamaları birinci sınıf malzeme kullanılarak üretiliyor. Champion Croc köpek mamasının içeriğinde bulunan vitaminler sayesinde sevimli dostunuza ayrıca bir vitamin takviyesi yapmanıza gerek kalmıyor. Evinizde, bahçenizde ya da işyerinizde beslediğiniz köpeğinizin en ekonomik yoldan dengeli bir şekilde beslenmesini istiyorsanız, 28 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında devam edecek bu kampanyayı sakın kaçırmayın.

Pek çok çeşit kedi ve köpek mamasının yanı sıra köpekler için özel olarak hazırlanmış bisküvi ve çiğneme kemikleri ile özel takviyeli balık ve sukaplumbağası yemleri de bulunan Champion, hayvanseverlerin birinci tercihi konumunda bulunuyor. Tropikal A.Ş. garantisiyle satışa sunulan Champion’un aynı zamanda kuşlar için özel içeriğe sahip yemleri, beslenme ve su kapları, tünekleri ve salıncakları da bulunuyor. Champion ürünleri hakkında bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.tropikalpet.com.tr internet adresini ziyaret edebilir ya da 0 (216) 306 66 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT