Champion’dan köpeklere özel şiş kebap

Alışveriş Alışveriş Champion’dan köpeklere özel şiş kebap

Tarihler: 01 Ağustos 2005 Pazartesi ~ 14 Ağustos 2005 Pazar

Firma: Champion

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2005 ~ Ağu 14, 2005
Köpeğiniz artık ayakkabılarınızı değil, kendi özel kebabını kemirecek! Champion’dan köpeklere özel şiş kebap

Evcil hayvanların dünyası için özel olarak hazırlanmış pek çok ürün sunan Champion’un yeni ürünleri arasında köpeklere özel şiş kebap ve ayakkabı görümünde deri kemikler yer alıyor.

Kedi ve köpek mamasından kedi kumuna, kafes malzemelerinden balık ve tavşan yemine kadar çok geniş bir yelpazede evcil hayvan ürünlerini tüketicilerle buluşturan Champion, köpeklerinize özel sunduğu bisküvi, kraker ve kemik seçeneklerini çoğaltmayı sürdürüyor. Champion’un yeni ürünleri arasında köpeklerinizin keyifle yiyebileceği şiş kebap formunda kraker, çeşitli renklerde deri kemik çeşitleri ve şeritler yer alıyor.

Büyük ve küçük köpekler için ayrı olarak hazırlanan diş bisküvileri de bulunan Champion markasının en ilgi çekici ürünü ise ayakkabı formundaki deri kemikler. Bu ürün sayesinde köpeğiniz sizin terlik ya da ayakkabılarınızı kemirmek yerine, kendisi için özel olarak üretilmiş ayakkabı formundaki deri kemiği kemirerek hem beslenecek hem de büyük keyif alacak.

Patenti Tropikal A.Ş.’ye ait olan Champion markasının tüm mamullerinin üretimi yurtdışındaki seçkin firmalarda gerçekleştiriliyor. Pek çok çeşit kedi ve köpek mamasının yanı sıra köpekler için özel olarak hazırlanmış bisküvi ve çiğneme kemikleri ile özel takviyeli balık ve sukaplumbağası yemleri de bulunan Champion, uzun yıllardır hayvanseverlerin birinci tercihi konumunda bulunuyor. Champion’un aynı zamanda kuşlar için özel içeriğe sahip yemleri, beslenme ve su kapları, tünekleri ve salıncakları da bulunuyor. Champion, kendi imalatı olan hamster ve kuş krakerleri ile kedi kumlarını çeşitli ülkelere de ihraç ediyor. Tropikal A.Ş. tarafından tüm Türkiye’ye dağıtımı gerçekleştirilen Champion ürünleri yurt genelindeki seçkin pet shop’lar ve süpermarketlerde kolaylıkla bulunabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT