Charles - Keith’de Büyük İndirim

Alışveriş Alışveriş Charles - Keith’de Büyük İndirim

Tarihler: 20 Şubat 2012 Pazartesi ~ 20 Nisan 2012 Cuma

Firma: Charles - Keith

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2012 ~ Nis 20, 2012

Charles&Keith mağazalarında %50+%25’e varan indirim fırsatı ile moda severler alışverişin tadını çıkarıyorlar.

Charles& Keith mağazalarında yeni sezon ürünler dışındaki ürünlerde %50+%25’e varan indirim uygulanıyor. İndirim, İstanbul Cevahir, Palladium, Astoria, Ankara Panora, Cepa ve Ankamall Charles & Keith mağazalarında geçerli olacak.

Uygulanacak indirimle Charles & Keith’in havacılık unsurlarından ilham alınan endüstriyel çağrışımlı bir pürüzsüzlüğün ve feminen dokunuşların hakim olduğu Industrial Collection’a, uçarı retro tarzıyla yeniden canlanan lüks zenginliğin ve nostaljinin hakim olduğu 70’lerin Dirilişi Koleksiyonuna ve Oxford klasikleriyle kadınsılığı yeniden şekillendiren her mevsimin gözdesi beyaz - siyah ile ince püsküller, minimalist tarzda apartman topukların bulunduğu koleksiyonlara %50+%25’e varan indirimlerle sahip olacak, Charles & Keith ile moda sokaklarında kendinizi göstereceksiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT