Chery Alia Yeşil Çevre Ödülünü Kazandı

Alışveriş Alışveriş Chery Alia Yeşil Çevre Ödülünü Kazandı

Tarihler: 06 Nisan 2009 Pazartesi ~ 09 Nisan 2009 Perşembe

Firma: Chery Alia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2009 ~ Nis 9, 2009
CHERY ALİA“YEŞİL ÇEVRE ÖDÜLÜ”NÜ KAZANDI
Hibrid motorlu Chery Alia, Çin’de 6 ay süren araştırmanın sonunda “Yeşil Çevre Ödülü”ne layık görüldü.
Çin otomotiv basını tarafından hibrid motorlu araçların değerlendirildiği, 6 ay süren araştırma sonunda, hibrid motorlu Chery Alia tarafsız jürilerin oylarıyla “Yeşil Çevre Ödülü”ne layık görüldü.
ISG ve BSG Hibrid olmak üzere iki ayrı kategoride ve farklı özelliklere sahip olarak üretilen Chery Alia, çevreyi olduğu kadar sürücülerini de yüksek benzin tüketim oranlarına karşı koruyor. Çin otomobil pazarında, rakiplerine oranla bir adım ötede olan hibrid motor özelliğine sahip Alia, çalışmaya başladığında veya düşük hızla ilerlediğinde, yakıt tüketimi ve emisyonu oldukça düşük olduğundan tüketiciye maliyet bakımından büyük avantaj sağlıyor.

ISG ve BSG teknolojisini tanıyalım…
Yanmalı motor ve elektrikli motorun paralel olarak birbirine bağlı olarak çalıştığı ISG, tüketicilere %30 oranında yakıt tasarrufu sağlıyor.
Chery Alia’nın sahip olduğu bir diğer hibrid motor teknolojisi BSG’de ise, içten yanmalı motor, hibrid motor ve vites kutusu birbirlerine paralel olarak çalışıyor. START-STOP düğmesi ile hareket eden otomobil, sıkışık trafikte ve kırmızı ışıkta sürücünün STOP düğmesine basması ile birlikte benzinli motoru kapatarak gürültüsüz ve yakıt tasarrufu sağlayan elektrikli motor ile çalışmaya devam ediyor.

Chery Başkanı Mr.Yin Tongyue ve Satış Pazarlama Genel Menajeri Mr.Ma Deji’nin katıldığı törende lanse edilen Chery Alia, Çin’in BSG teknolojisine sahip ilk otomobili ve Chery’nin yeni stratejileri doğrultusunda BSG uyguladığı ilk otomobil olma özelliğine sahip.
Törende söz alan Başkan Mr.Yin Tongyue, hibrid motor üretmenin teknik zorluklarından ve yüksek maliyetinden bahsederken, bu otomobilleri yeni enerji sistemli otomobiller arasında popüler duruma getirmenin de zor olduğunu ancak BSG sayesinde uluslararası otomobil pazarında yer alma rüyalarının gerçek olacağını umduğunu belirtti.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT