“Chill Out İstanbul 2009 by Lounge o2” Müzik Marketlerde!

Alışveriş Alışveriş “Chill Out İstanbul 2009 by Lounge o2” Müzik Marketlerde!

Tarihler: 23 Haziran 2009 Salı ~ 23 Haziran 2009 Salı

Firma: Lounge

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2009 ~ Haz 23, 2009
Türkiye’ nin En Çok Satan Lounge ve Chill Out Cd’ si “Chill Out İstanbul 2009 by Lounge o2” Müzik Marketlerde!
Türkiye’ye “Chill Out Festival Istanbul” konseptini getiren Lounge o2, bu yıl dördüncüsü gerçekleşen festivalin dünyaca ünlü isimlerinin eserlerinden ve Lounge o2 müdavimlerinin dinlemeye doyamadığı parçalardan oluşan yepyeni albümünü müzikseverlerin beğenisine sunuyor! Şimdiden müzik listelerinde ilk sıradaki yerini alan albüm yaz aylarına damgasını vuracak!

Haftanın her günü, günün her saatinde, her yerde dinleyicisine eşlik edebilme ve yaşam ritmine uyum gösterme özelliğine sahip Lounge o2’ nun, downtempo müzik sahnesinin en önemli isimlerini bir araya topladığı “Chill Out Istanbul by Lounge o2” albümü “Yeni Dünya Müzik” etiketiyle ve “Urban Wave” in desteğiyle müzik marketlerdeki yerini aldı.

“Axel Krygier, The Shortwave Set, Jazzamor, Zofka, Bitter:Sweet ’den Oi Va Voi, Pascal Comelade, Alphawezen ve Naomi” ye kadar birçok önemli ismin parçalarının biraraya toplandığı albümde,cazdan trip hop’a, latin’den egzotik tarzlara uzanan geniş bir yelpazede tüm müzik severlerin beklentileri karşılanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT