Chloé Hediye Et...

Alışveriş Alışveriş Chloé Hediye Et...

Tarihler: 12 Ocak 2009 Pazartesi ~ 15 Ocak 2009 Perşembe

Firma: Chloé

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2009 ~ Oca 15, 2009
“CHLOÉ “ HEDİYE ET…
Modada fark ve seçkinlik Yaratan Chloé, 2009 yılında sevdiklerine farklı hediye almak isteyenlere “Saskia Gözlük” Koleksiyonunu Sunuyor.
Tüm dünyada lüks gözlük markası denildiğinde akla “Chloé” geliyor. Hollywood ünlülerin gözlerini süsleyen Chloé, yeni yıla yepyeni bir bakış açısı ile girmek isteyenlere sesleniyor. Chloé Saskia gözlük koleksiyonu ile ister seçkin bir davette kıyafetinizi tamamlayacak, isterseniz sevdiğinize değişik bir hediye alternatifi sunabileceksiniz.

Gözlük üretiminde malzemelerinin seçiminde büyük titizlik gösterilen koleksiyonda, marka ve tasarım felsefesini tamamıyla vurguluyor. Chloé’nin asetat ve enjeksiyon modellerinin saplarını saran kabartmalı Chloé logosu, ürettiği deri çantalarından esinlenilmiş. Modeller kendi üretimi olan çantaları benzer özellikleri taşıması modele ayrı bir hava katıyor. Koleksiyonda Gri, kahve, siyah ve tarçın olmak üzere 4 renk yer almakta.

Saskia modellerinden birini seçtiğinizde, isteyeceğiniz değiştirme kartı ile sevdiğiniz dilerse istediği modeli seçebilecek ve hediyeniz özel olacaktır. Camının renginden, çerçevesinde kullanılan materyale kadar en küçük bir ayrıntıya bile önem veren Chloé kış güneşinden sevdiğinizin gözlerini korumanız içinse şık bir koleksiyon sunuyor…
Bu senenin vazgeçilmez aksesuarı “ Chloé Saskia ” yeni yıla girerken, yılbaşında ‘seçkinlik tarzım’ diyenlerin ilk tercihi olacak…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT