Çiçek ve Hediyeniz Ekonomikticaret.com`dan; Sevgililer Günü Planı Sizden

Alışveriş Alışveriş Çiçek ve Hediyeniz Ekonomikticaret.com`dan; Sevgililer Günü Planı Sizden

Tarihler: 12 Şubat 2007 Pazartesi ~ 14 Şubat 2007 Çarşamba

Firma: ekonomikticaret.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2007 ~ Şub 14, 2007

ÇİÇEK ve HEDİYENİZ EKONOMİKTİCARET.COM’DAN; SEVGİLİLER GÜNÜ PLANI SİZDEN …

Sevgililer Günü için çok az zaman kaldı. Peki siz sevgiliniz için alacağınız hediyeye karar verdiniz mi? Alışveriş için zamanım yok ya da ne alacağımı bilmiyorum ama mağaza mağaza dolaşmak da istemiyorum diyorsanız Ekonomikticaret.com sevgililer günü alışverişinizi internete taşıyor.

Dünyanın ve Türkiye’nin seçkin markalarının ürünlerinin bulunduğu alışveriş sitesinde Sevgililer Günü için pırlantadan, cep telefonuna, çiçekten saate kadar 22 farklı kategoride onbinlerce seçenek sunuluyor. Türkiye’nin tüm bölgelerine gönderimi bulunan site ayrıca hediyelerinizi sevdiklerinize şık hediye paketleri ile teslim ediyor.

Ekonomikticaret.com’da Sevgililer Günü için hazırlanan pek çok kampanyanın yanında peşin fiyatına 14 taksit ve havale ile ödemelerde %5 ekstra indirim bulunuyor.

Sevginizi anlatmanın binlerce yolu bulunan ekonomikticaret.com’da sevgililer günü için hediye önerileri;

Birbirini tamamlayan çiftlerin, birbirini tamamlayan alyansları ASSOS..

Masumiyet ve romantizmi bir araya getiren şık, modern ve zarif tasarımıyla bu alyanslar birbirini tamamlayan eşlerin parmaklarında hayat buluyor. Aşkın vazgeçilmez sembolü olan bağlılık halkaları ile Sevgililer Günü’nde sevgilinizin kalbini fethedin.

Sevgililer Günü çiçeksiz olmaz diyenler için…
Sevgililer Günü hazırlıkları tamamlanıyor, hediyenizi aldınız sıra çiçekte. Tık-layın ekonomikticaret.com’a sevgilinize olan duygularınızı çiçeklerin dili ile anlatın.

Ekonomik, hızlı, güvenilir alışverişin adresi ekonomikticaret.com Sevgililer Günü’nde kullanıcılarına keyifli alışverişi garantiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT