Çiçeklerinizi Coşturun

Alışveriş Alışveriş Çiçeklerinizi Coşturun

Tarihler: 27 Mart 2006 Pazartesi ~ 30 Mart 2006 Perşembe

Firma: Botanika

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2006 ~ Mar 30, 2006
Sağlıklı bitki yetiştirmenin püf noktası: Çiçek Coşturan
Çiçeklerinizi coşturun

Bitkilerinizin daha güzel, daha canlı bir görünüme sahip olmasını, bol bol çiçek açmasını istemez misiniz? Çiçek Coşturan tam 9 farklı çeşidiyle, her türden süs bitkisinin canına can katıyor, serpilip büyümesini sağlıyor.

Hepimiz evimizin ya da işyerimizin bir köşesinde çiçek besleriz. Gerek çiçek açan, gerekse çiçeksiz cinsten olsun, bitkilerimizin en güzel görünüme sahip olmasını ve sağlıklı bir şekilde gelişmesini isteriz. Fakat doğal ortam şartlarında değil de özellikle ev ve ofislerimizde saksı içerisinde yetişmekte olan süs bitkilerinin özel bir bakım ve beslenmeye ihtiyacı vardır. Saksılı süs bitkileri için özel olarak hazırlanan Çiçek Coşturan bitki besini, 9 farklı çeşidiyle her türden süs bitkisine can katıyor. Çiçek Coşturan, çiçekli süs bitkilerinin ise bol bol çiçek açmalarına yardımcı oluyor.

Çiçek Coşturan, 25 yıllık uzun bir tecrübeyle üretiliyor. Uzman bir Ar-Ge ekibi tarafından dünyadaki yenilikler de takip edilerek laboratuvar seralarında geliştirilen Çiçek Coşturan, sağlıklı bitki yetiştirmenin püf noktasını sunuyor çiçekseverlere. Ülkemiz pazarına Botanika tarafından dağıtılan Çiçek Coşturan tam 9 farklı çeşidiyle her türlü bitkinin sağlıklı büyümesini ve güzel bir görünüme sahip olmasını sağlıyor:
· Çiçeksiz süs bitkileri için etkili bitki besini,
· Çiçek açan süs bitkileri için etkili bitki besini,
· Yaprakların koyu yeşil olmasında etkili bitki besini
· Çiçekli, çiçeksiz tüm süs bitkileri için bitki besini,
· Afrika menekşesi için bitki besini,
· Kaktüsler için bitki besini,
· Mevsimlik fide, gül ve bahçe bitkileri için bitki besini,
· Ekstra canlandırıcı bitki besini,
· Bambu için özel bitki besini

Botanika hakkında:
Bahçe ve bitki ürünleri alanında faaliyet gösteren Botanika, pek çok seçkin markanın Türkiye distribütörlüğünü yürütmektedir. Deneyimli kadrosu, Türkiye genelinde yaygın pazarlama ağı ile iç ve dış mekanlarda kolaylıkla kullanabilen fonksiyonel ürünler sunar. Bahçe ve el aletleri, sulama aparatları, dış mekanlar için dekoratif ürünler, şemsiyeler, bitki besinleri, sulama ve gübreleme spreyleri ile gölgelik ve çitler Botanika’nın ürün yelpazesinde yer almaktadır. Raco Expert, Intermas, Symo, Çiçek Coşturan, Gardener ve Aquatic gibi bahçe ve bitki ürünleri sektörünün önde gelen markaları ülkemiz pazarına Botanika güvencesiyle sunulmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT