Çift Geyik Karaca`da % 40`a Varan İndirim

Alışveriş Alışveriş Çift Geyik Karaca`da % 40`a Varan İndirim

Tarihler: 01 Eylül 2008 Pazartesi ~ 06 Eylül 2008 Cumartesi

Firma: Çift Geyik Karaca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2008 ~ Eyl 6, 2008
ÇİFT GEYİK KARACA’DA “% 40’A VARAN YAZ İNDİRİMİ
Erkek ve Bayan modasına yön veren Çift Geyik Karaca, “%40’a varan yaz indirim” fırsatı başladı. İyi bir görünüm için iyi bir tarz ve zengin seçenek sunan Çift Geyik Karaca, %40’a varan indirim fırsatı ile cezp ediyor.

Çift Geyik Karaca 2008 İlkbahar/Yaz sezonunda, modayı yakından takip eden için farklı stilleri göz önüne alarak hazırlanan koleksiyonlar tamamıyla tarzınızı ön plana çıkartan, masumiyet ve romantizmi bir araya getiren, şık, modern ve zarif tasarımlarla tüm bayanların gönüllerini fethetmeye hazır.

Çift Geyik Karaca erkek koleksiyonunda desen ve renk çeşitliliğiyle öne çıkıyor. 3 ana gruptan oluşan koleksiyonda siyah, gri, beyaz, kırmızı, lacivert, bej gibi klasik renklerin yanı sıra, lila, pembe, sarı, turkuaz, narçiçeği ve yeşil renkler koleksiyona romantizm ve canlılık katıyor. Küçük ve büyük geometrik formlar, mikro jakarlar, klasik baklava deseninin farklı yorumları ve çizgili gruplardan oluşan bisiklet yaka, v yaka, yarım balıkçı, polo yaka, süeter, yelek, hırka ve montlardan oluşan model çeşitleri; gömlek, pantolon, bermuda şortlar koleksiyonuyla Çift Geyik Karaca farklı kombinler yaratabilme özgürlüğü sağlıyor... Seçkin ve modaya yön veren Karaca ürünlerinin üstün kalitesiyle buluşmak ve baştan aşağı yenilenmek için sunulan “% 40’a varan indirim fırsatını kaçırmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT