Çift Geyik Karaca`da % 50`ye Varan İndirimler

Alışveriş Alışveriş Çift Geyik Karaca`da % 50`ye Varan İndirimler

Tarihler: 31 Mart 2008 Pazartesi ~ 06 Nisan 2008 Pazar

Firma: Çift Geyik Karaca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2008 ~ Nis 6, 2008
“% 50’E VARAN İNDİRİMLER”
ÇİFT GEYİK KARACA TUTKUNLARI İÇİN BENZERSİZ İNDİRİM FIRSATI BAŞLADI. “%50’E VARAN SON SEZON İNDİRİMİ CEZBEDİYOR

Erkek ve Bayan modasına yön veren Çift Geyik Karaca, “%50’ye varan İndirim” fırsatı ile modanın kalbine iniyor. İyi bir görünüm için iyi bir tarz ve zengin seçenek sunan Çift Geyik Karaca, %50’e varan indirim fırsatı ile cezbediyor.

Sezonun püf noktalarını yansıtan Çift Geyik Karaca koleksiyonunda, doğallığı ve çekiciliği modern zamanlara uyarlayan canlı renkler, rahat modeller, gece ve gündüz kullanılabilecek uyumlu kombinler dikkat çekiyor. Bayan ve erkek giyim modasını yön veren Çift Geyik Karaca, koyu takım elbiseleri sıkıcılıktan kurtaran pastel renklerde gömlekler ve uyumlu kravatlar, şık görünüm ve özgür hareket sağlıyor. Kontrast renkler olarak lila, pembe, kırmızı ön plana çıkarıldı. Son yılların en renkli kışı olarak öne çıkan 2007-2008 koleksiyonunda parlak sarılar, lilalar, morlar, bejler, camel, turkuaz, oranj, fuşya ve mavinin tüm tonları bol miktarda hem düz renklerde hem desenlerde görülüyor.

Tamamı naturel ipliklerden yapılan kumaşlar, ketenler, pamuklular ve de tropikal çizgiler Çift Geyik Karaca bayan ve erkeği için iyi bir görünümü tamamlayan rahat ve özgür kalıplarla bütünleşiyor. Vitrinlerde yerini koruyan trikolar Çift Geyik Karaca kullanıcısının hem gece hem de gündüz casual şıklığını yaratıyor. Tekstilin ürünlerinin dışında, ayakkabı ve aksesuarların da koleksiyonunda yer aldığı Çift Geyik Karaca, İstanbul, İzmit ve Trabzon mağazalarının yanı sıra yeni açtığı Ankara Kızılay ve Adapazarı Ada ve Olivium Alışveriş merkezindeki mağazalarına bir yenisini daha ekliyor. Yılların vazgeçilmez markası Çift Geyik Karaca; yeni mağazasını İstanbul’un en yeni Alışveriş Merkezi olan Metroport’ta açtı. 90 yıldır kalitesi ve ayrıcalığını müşterilerine hissettiren Karaca ayrıcalıklı şıklığın adresi olmaya ve birçok Alışveriş Merkezlerinde sizlerle buluşmaya devam edecek. Seçkin ve modaya yön veren Karaca ürünlerinin üstün kalitesiyle buluşmak ve baştan aşağı yenilenmek için sunulan “% 50’e varan indirim fırsatını kaçırmayın

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT