Çift Geyik Karaca ile Triko`yu Yeniden Keşfedin

Alışveriş Alışveriş Çift Geyik Karaca ile Triko`yu Yeniden Keşfedin

Tarihler: 16 Ekim 2006 Pazartesi ~ 17 Ekim 2006 Salı

Firma: Çift Geyik Karaca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2006 ~ Eki 17, 2006
ÇİFT GEYİK KARACA İLE TRİKO’YU YENİDEN KEŞFEDİN!

Bu kış süveter, hırka ve trikolar podyumların tek hakimi olacak. Dekorasyonu andıran desenler, ince işlemeler ve geometrik desenler ile yılların vazgeçilmez kalitesi Çift Geyik Karaca bu kış yine adından söz ettiriyor.

Siyah, lacivert, turuncu ve kahve tonlarının hakim olduğu triko modellerinde de elegans bir şıklık farkediliyor. Çift Geyik Karaca tasarımlarında farklı tonları tamamlayan küçük ve büyük geometrik formlar, mikro jakarlar, klasik gruplardan oluşan baskılar ise sportif seçimler için seçenekler oluşturuyor.

Günlük yaşam içerisinde takım elbise giyme alışkanlığınızı haftada bir gün ertelemek istiyorsanız, Çift Geyik Karaca koleksiyonunda yer alan % 100 yün bisiklet yaka, v yaka, yarım balıkçı, polo yaka, süveter, yelek, hırka ve montlardan oluşan model çeşitleri rahat ve şık birer alternatif olarak sunuluyor.

Şıklığınızı gündüzden geceye taşımak istiyor; özgür ve rahat kalıplarla iyi bir görünüm tercih ediyorsanız, bu kış sizin adresiniz Çift Geyik Karaca olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT