Çikolata Uzmanı Nestlé’den Yeni Nestlé GOLD Serisi

Alışveriş Alışveriş Çikolata Uzmanı Nestlé’den Yeni Nestlé GOLD Serisi

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 19 Nisan 2009 Pazar

Firma: Nestlé

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 19, 2009
Nestlé’den Göz Alıcı Parçalar…
Çikolata Uzmanı Nestlé’den Yeni Nestlé GOLD Serisi

Nestlé yeni GOLD koleksiyonu ile yeniliklerin öncüsü olmaya devam ediyor. Kakaonun binlerce yıllık büyüsünün uzmanlıkla buluştuğu GOLD koleksiyonunun her bir parçası çikolata severleri gizli bir hazineye davet edecek.

Dünyanın çikolata uzmanı Nestlé, yeni Nestlé GOLD koleksiyonuyla çikolata severleri büyülüyor. Özenle seçilen malzemelerle İsviçre’de Nestlé uzmanlığıyla üretilen koleksiyon 2000 seçkin satış noktasında tutkunlarını bekliyor.

Nestlé GOLD koleksiyonunda yedi farklı ürün çeşidi bulunuyor. Bitter koleksiyonundan Nestlé GOLD Bitter Çikolata yoğunlaştırılmış ekvatoral kakao çekirdekleriyle harmanlanan, %70 kakao içeriğiyle antioksidan deposu. Bitter ve yoğun aroması sayesinde tadının, acı – tatlı dengesi şaşırtıcı Nestlé GOLD Kakao Parçacıklı Bitter karamelize kakao çekirdeklerinin yoğun bitter çikolatası ile eşsiz uyumunu sunuyor. Nestlé GOLD Kirazlı Bitter ise özenle seçilen dolgun kiraz taneleri ile taçlandırılmış bitter çikolatasını Nestlé kalitesiyle sunuyor.

Nestlé GOLD koleksiyonun sütlü çikolata çeşitlerinde ise sadece gerçek süt kullanıyor. Sütlü ve fındıklı çeşitlerde kullanılan gerçek sütle vanilyanın yumuşak birleşimi keyif veriyor. Nestle GOLD Mouse ise içindeki Mouse dolgusu ile farklı bir çikolata deneyimi yaşatıyor. Nestlé GOLD Mousse Dolgulu Sütlü Çikolata ve Nestlé GOLD Mousse Dolgulu Bitter Çikolata enfes tadları ile ikramların vazgeçilmezi olacak.

Nestlé İsviçre’de özel olarak ürettiği GOLD koleksiyonu ile tutkunlarına altın değerinde bir deneyim yaşatıyor. Uzmanlık ve kalite ile çikolatanın kalbi İsviçre Broc kasabasında çikolata ustaları tarafından geleneksel yöntemlerle yaratılan Nestlé çikolataları hakkında ayrıntılı bilgi için www.nestle.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT