Çikolatalı Alpro Soya Sütüne Doyamayacaksınız!

Alışveriş Alışveriş Çikolatalı Alpro Soya Sütüne Doyamayacaksınız!

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 03 Ağustos 2008 Pazar

Firma: Alpro

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Ağu 3, 2008
Çikolatalı Alpro soya sütüne doyamayacaksınız!
Avrupa’nın soya lideri Alpro’nun çikolatalı soya sütü artık Türkiye’de! Alpro çikolatalı soya sütü, yaz aylarında ferahlatıcı ve sağlıklı içeceğiniz olacak. Çikolatalı soya sütü ile yazın keyfini çıkartacaksınız. Üstelik soyanın tüm faydalarından yararlanarak…

Bu yazın keyifli tadı olacak Alpro çikolatalı soya sütü içerdiği yüksek kaliteli protein ile çocuklar ve yetişkinler için sağlık dağıtıyor. Genetiğiyle oynanmamış soya fasulyesinden üretilen ve tamamen bitkisel olan Alpro soya sütü, inek sütü ile eşit değerde kalsiyum, vitamin A ve vitamin D, B vitamini, demir ve yüksek kalitede protein içeriyor. Besleyici özelliği ile ön planda olan ve sağlık açısından pek çok faydası bulunan Alpro çikolatalı soya sütünün tadına doyamayacaksınız!

Alpro soya sütünün kemik sağlığının korunmasında büyük etkileri gözlemlenmiştir. Soya sütünün içeriğindeki proteinler ayrıca kalp hastalığı ve kanser gibi birçok kronik hastalıkla savaşmada önemli rol oynuyor. Araştırmalar, soya sütü ile beslenmenin kalbi koruduğunu ve kolestrol seviyesinin düşmesine yardımcı olduğunu gösteriyor.

Tüm dünyada birçok vejetaryen, Alpro soya sütünü proteinin ana kaynağı olarak tercih ediyor. Çikolatalı çeşidi ile ise hayatlarına renk katıyorlar. İnek sütüne alternatif olarak, çocuklar da Alpro soya sütünün lezzetini beğenerek besin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Alpro çikolatalı soya sütünü yaz aylarında soğutarak ferahlatıcı bir içecek olarak tercih edebilirsiniz. Soğuk olarak tahıl gevreklerinin üzerine dökebilirsiniz. Kendi hazırladığınız milkshake veya smoothie’lerinize ekleyebilirsiniz. İşte size keyifli bir smoothie tarifi;

100 ml Alpro çikolatalı soya sütünü çilek ile mikserde karıştırın. 100 gr kadar sevdiğiniz diğer mevsim meyvelerini de karıştırın. Soğuk bir bardağa buz ile servis edin.
Sağlığınız için, Alpro soya sütü için…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT