Cildiniz için hassas ve duyarlı bir çözüm: Noviderm Sérénactiv Serisi…

Alışveriş Alışveriş Cildiniz için hassas ve duyarlı bir çözüm: Noviderm Sérénactiv Serisi…

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 05 Şubat 2009 Perşembe

Firma: Noviderm Sérénactiv

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2009 ~ Şub 5, 2009
Cildiniz için hassas ve duyarlı bir çözüm: Noviderm Sérénactiv Serisi…
Isı değişimlerinden ve mevsim geçişlerinden etkilenen, kolayca tahriş olan alerjiye eğilimli bir cildiniz mi var? Noviderm Sérénactiv serisi ile bu sorununuza kesin bir çözüm bulabileceksiniz. Unutmayın, Noviderm’in Sérénactiv serisi ile sağlıklı bir cilde sahip olmak artık çok kolay!

Cilt tipi ne olursa olsun, belirli dönemlerde her cilt hassaslaşıp alerjik tepkiler gösterebilir. Böyle zamanlarda cildin tolerans eşiği düşer ve cilt kolayca tahriş olur. Kaşıntı, kızarıklık, pullanma, yanma, batma gibi belirtiler gösterebilen cilt, soğuk, sıcak, rüzgar, toz gibi olumsuz çevresel faktörlerden de kolayca etkilenir. Hassas cildin koruyucu bariyeri normal cildinkine oranla daha güçsüzdür, dış etkenlere karşı koyamaz. Bu durumda cildin hasar gören koruyucu bariyer tabakasını güçlendirmek ve tolerans eşiğini yükseltmek için özel bir bakım gerekir. Noviderm’in Sérénactiv serisindeki bakım kremi ve makyaj temizleme kremi, size ihtiyacınız olan bu özel bakımı tam olarak sunuyor.

Sérénactiv Bakım Kremi, aktif bileşenleri sayesinde cildin hasar gören bariyer tabakasını onarır. Böylece cildiniz rahatlar, yeniden yapılanır ve tolerasn eşiği yükselir. Akıcı bir forma sahip olan Noviderm Sérénactiv Bakım Kremi, cilt duvarının yeniden yapılanmasını sağlayarak, ciltte hızlı ve kalıcı bir etki sağlar.

Dış etkenler dışında, ciltte gözeneklerin tıkanmasına neden olan en önemli etkenlerden biri de makyajdır. Makyaj yapanlar için geliştirilen Sérénactiv makyaj temizleme kremi sayesinde, cildinizi sağlıklı bir şekilde temizleyebilecek ve cildinize ihtiyacı olan özel bakımı sunmuş olacaksınız. Hassas ciltlere özel üretilen ilk temizleme kremi olan Sérénactiv Makyaj Temizleme Kremi ile cillte oluşan kızarıklıklara, tahrişlere, alerjik tepkilere son vermek artık mümkün!

Fransa’nın en büyük ilaç firmalarından biri olan Expanscience Laboratuvarları’nın elli beş yıllık bir tecrübeyle geliştirdiği Noviderm Sérénactiv serisi, cildiniz için en duyarlı seçim olacaktır. Siz de cildinizin sağlık ve güzelliğine kavuşmasını istiyorsanız, Noviderm Sérénactiv serisini mutlaka denemelisiniz!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT