Cildinizin Tadını Yerine Getiren Duş Jeli Ecolinn Ecocare!

Alışveriş Alışveriş Cildinizin Tadını Yerine Getiren Duş Jeli Ecolinn Ecocare!

Tarihler: 21 Kasım 2011 Pazartesi ~ 21 Ocak 2012 Cumartesi

Firma: Ecolinn Ecocare

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2011 ~ Oca 21, 2012

Balın besleyici özelliğini ve sütün yumuşaklığını içeren özel bir formüle sahip olan “Ecolinn Ecocare Duş Jeli - Bal e Süt Proteini”, güne zinde bir şekilde başlamayı sağlamanın yanı sıra, sıradan bir duş jelinden ve kişisel temizlikten çok daha fazlasını sunuyor.

Her banyo keyfini cilde tazelik vererek canlandıran doğal özlü bir duş jeliyle renklendirmeyi kim istemez ki? Yaşadığı çevreye saygılı, doğaya karşı sorumluluğunu yerine getiren bilinçli tüketicilerin temizlik markası Ecolinn tarafından üretilen “Ecocare Duş Jeli - Bal ve Süt Proteini” ile duş aldıktan uzun süre sonra bile kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

Ecocare Duş Jeli - Bal ve Süt Proteini, balın besleyici özelliğini ve sütün yumuşaklığını içeren özel formülüyle güne zinde bir şekilde başlamayı sağlıyor. Saf ve doğal yapısıyla en hassas ciltleri bile besleyen ürün, nazikçe temizlerken nemlendiriyor ve sağlıklı bir cilde kavuşmaya yardımcı oluyor. Çocukların narin ciltleri üzerinde de güvenle kullanılabilen Ecocare Duş Jeli - Bal ve Süt Proteini, içeriğinde yer alan vitaminler, mineraller, antioksidanlar, aminoasitler ve bal sayesinde cilde doğal bir bakım yapıyor.

Ecocare Duş Jeli - Bal ve Süt Proteini kişisel hijyenden çok daha fazlasını sunuyor. Zengin protein içeren sütün arındırıcı özelliği, daha pürüzsüz bir cilde sahip olmayı sağlarken, cildin nem tutma kapasitesini ve esnekliği de artırıyor. Provitamin B5 cildi yeniliyor ve rahatlatıyor. Onarıcı özelliği bulunan E vitamini, sağlıklı hücre oluşumunu hızlandırmanın yanında ciltteki serbest radikallerle savaşarak yaşlanmayı da geciktiriyor.

Ecolinn Ecocare Duş Jeli - Bal ve Süt Proteini, Türkiye’de Petra tarafından 400 ml’lik ambalajda ve 14 TL’ye satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT