Çilek Genç Odası`nın Yeni Tasarımları Bebek-Çocuk Fuarında!

Alışveriş Alışveriş Çilek Genç Odası`nın Yeni Tasarımları Bebek-Çocuk Fuarında!

Tarihler: 09 Şubat 2006 Perşembe ~ 12 Şubat 2006 Pazar

Firma: Çilek Genç Odası

Adres: Lütfi Kırdar Rumeli Fuar Alanı, Harbiye Harbiye İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2006 ~ Şub 12, 2006
Senin Odan Senin Hayatın…
ÇİLEK GENÇ ODASI’NIN YENİ TASARIMLARI BEBEK-ÇOCUK FUARINDA SERGİLENECEK.

Yeni bebek odası serileri ile büyük bir atılım yapmayı hedefleyen Çilek Genç Odası, 09-12 Şubat 2006 tarihlerinde Lütfi Kırdar Rumeli Fuar alanında “Bebek- Çocuk Fuarı“ nda yeni ürünlerini sergileyecek.

Bebek ve Çocuk fuarında birbirinden renkli ürünlerin sergileneceği standda, aileler; Çilek Genç Odası’nın bebekler için hazırladığı birbirinden farklı özelliklere sahip yeni ürünleriyle tanışacak.

Her anlamda fark yaratmayı amaçlayan, tasarıma verdiği önemle farklı karakterlerdeki çocuk ve gençlerin yaşam tarzını belirleyen Çilek Genç Odası, fuar alanında yeni Classic, Happy Baby, Prenses ve Prens serilerini sergileyecek. Birbirinden farklı özelliklere sahip olan yeni ürünlerden %100 el yapımı, tamamen doğal, bio mobilya özelliğine sahip “Classic” serisinin anne-babalar tarafından büyük ilgi görecek.

Çilek Genç Odası fuarda yeni bebek ürünlerinin yanında ayrıca erkek çocukların yıllardır beğeniyle kullandığı “Yarışçı” serisini ve 3-12 yaş arası kız çocuklarının değişmeyen gözdesi Barbie’ nin yeni bir tasarımı olan “Barbie Dream House” serilerini de teşhir edecek.

Şık ve sıcacık bir atmosfere sahip olan Çilek Genç Odası, modüler seçenekleri ile de öne çıkıyor. Yeni bebek serilerinin en önemli özelliklerinden biri, büyüyebilen karyola sistemi başta olmak üzere farklı kullanım alternatiflerini bir arada sunuyor.

Sektöründe saygın bir marka olan Çilek Genç Odası, Türkiye’de “Bavyera Eyalet Meslek Kuruluşu”na yaptırılan testler sonucunda tüm ürünleri GS sertifikası ile ödüllendirilen tek mobilya markası konumunda bulunuyor.

Müşteri odaklı yaklaşımıyla, geleceğimiz olan çocuk ve gençlerin sağlıklı gelişimine katkılar sağlayacak ürünler tasarlamayı ve Türk tasarımlarını tüm dünyaya taşımayı kendine hedef olarak seçmiş olan Çilek Genç Odası, Türkiye’de toplam 93 konsept mağazaya sahiptir. Farklı mağazacılık anlayışı ile, yurtdışında 12 farklı ülkede 22 konsept mağazası bulunan Çilek Genç Odası, Almanya, Hollanda, Macaristan, Almanya, Dubai, Azerbaycan, Malta, Iran, Güney Kore, Avustralya, Tunus, Fas, Cezayir ve Mısır’da yer almaktadır. Toplam 23.000 m2 kapalı alanda faaliyet gösteren fabrikasında özel olarak tasarlanan ve üst düzey teknoloji standartlarında üretilen Çilek Genç Odası ürünleri 5 yıl gerçek garantiye sahip olup, tüm dünyada 1 milyon ’dan fazla çocuk ve gencin odasında yer almaktadır.
www.cilek.com.tr




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT