Çilek`te süper Bi kampanya var!

Alışveriş Alışveriş Çilek`te süper Bi kampanya var!

Tarihler: 10 Nisan 2006 Pazartesi ~ 15 Nisan 2006 Cumartesi

Firma: Çilek Genç Odası

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2006 ~ Nis 15, 2006
Çilek`te süper Bi kampanya var!

Çilek’ten Bilgisayar, Bisiklet, Bi dolu heyecan…
Türkiye’ye “Genç Odası“ sektörünü kazandıran, farklı tasarımlarıyla çocuk ve gençlere kendi dünyalarını kurma imkanı tanıyan Çilek Genç Odası, 03 Nisan-08 Mayıs 2006 tarihleri arasında Çilek mağazalarından belirli miktarda nakit alışveriş yapan herkese Casper Bilgisayar veya Salcano Bisiklet hediye ediyor…

Her anlamda fark yaratmayı amaçlayan, tüm dünya çocuklarının ve gençlerinin ihtiyaçlarını, duygularını ve yaşam tarzlarını dikkate alarak, onların hayal güçlerini zenginleştirecek odalar tasarlayan Çilek Genç Odası, hazırladığı “Bi” kampanyası ile Çilek mağazalarından nakit 900 YTL ve üzerinde alışveriş yapan herkese SALCANO BİSİKLET, yine nakit 3.500 YTL üzerinde alışveriş yapanlara ise CASPER BİLGİSAYAR hediye ediyor. Kampanya Türkiye genelinde ki tüm Çilek mağazalarında ve tüm Çilek ürünleri için geçerli olacak.

Türkiye’ yi “Genç Odası” kavramı ile tanıştıran, ilk defa farklı yaş, cinsiyet, beğeni ve yaşam tarzlarına yönelik özel tasarımlı konsept ürünler sunan Çilek Genç Odası’nın hazırladığı ve tüm ürünler için geçerli olan yeni kampanya kapsamında halıdan perdeye, aydınlatmalardan puflara, sandalyeden nevresim takımlarına kadar birbirinden renkli, heyecan verici ve odalarınızı tamamlayacak aksesuarlarda sizleri bekliyor.
www.cilek.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT