‘Cip’ okunup ‘Jeep’ Yazılan Tek 4x4

Alışveriş Alışveriş ‘Cip’ okunup ‘Jeep’ Yazılan Tek 4x4

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 18 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: Jeep®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 18, 2009
Jeep®: Özgür bir Yaşam Biçimi için Üretildi…“İstediğin yere git, istediğini yap”
‘Cip’ okunup ‘Jeep’ Yazılan Tek 4x4
Güçlü değerleri ve karakteri ile özgür bir yaşam biçimini yansıtan Jeep® markası tam 68 yıldır efsanevi 4x4 gücünü yansıtarak verdiği özgürlük ve macera sözünü yerine getiriyor.

1941 yılında arazi aracı olarak icat edilen Jeep®, tam 68 yıldır kendisinden sonra gelen tüm 4x4’lere ismini vermenin haklı gururunu yaşıyor. Jeep®, gelenekleri sayesinde bugün dünyanın en fazla bilinirliğe sahip markalarından biri olarak öne çıkıyor. Jeep® modelleri her türlü zorlu yol şartlarında güven hissi veriyor. “İstediğin yere git, istediğini yap” geleneği sayesinde teknoloji, konfor ve daha geniş iç mekânlara sahip olan araçlar Jeep® markasının altında, sahiplerine özgürlük duygusunu yaşatmaya devam ediyor.

Jeep markası 23 Temmuz 1941’de Willys Overland firmasının ordu için ürettiği ilk prototipin adı olarak başladığı serüvenine 1987’den bu yana Chrysler ürün grubunun en önemli üyelerinden biri olarak devam etmektedir. Jeep; dünyada olduğu gibi Türkiye`de de artık bir marka olarak algılanmaktan çıktı ve halk arasında bu tür arazi tipi araçlara markası ne olursa olsun genel olarak Jeep (Cip) denilmeye başlandı. Dört çekişli cip olarak çeşitli isimlerle anılan arazi araçlarının atası sayılan Jeep, o zamandan bu yana, farklı markaları içeren tüm bu araç grubuna adını verecek kadar yaygın bir kullanıma sahip oldu. Arazi aracının tüm dünyadaki öncülerinden olarak kabul edilen Jeep® markası Türkiye’de farklı bir hayran kitlesine sahip “Cherokee” ve “Grand Cherokee” modelleri ile özgürlüğüne düşkün macera severler için her zaman öncü olma özelliğini koruyor. Ekonomik motor özellikleri ile Patriot, efsanevi arazi modelinin bugünkü temsilcisi olan Wrangler ve 7 kişilik oturma kapasitesi ile Commander kişisel ihtiyaçlara ve beklentilere mükemmel derecede hitap ediyor.

Farklı Modelleriyle Her Zaman Gözde…
Sınıfının en gözdesi Jeep Grand Cherokee off-road tecrübesi ile mükemmel bir yol tutuş ve sürüş keyfini birarada yaşatıyor. SUV araçlar pazarında oldukça popüler olan Jeep Wrangler ise, off-road’da yeteneklerini göstermede daima öncü olma özelliğini koruyor.

Ekonomik motor özellikleri ile sessiz bir sürüş keyfi için 2009 yılında Jeep Patriot modeli iç mekânı büyütülerek ön panelleri, ana konsolu ve kapı panelleri yeniden dizayn edildi. Jeep® Patriot, uygun fiyatı ve mükemmel performansı ile dikkat çekiyor. Smartway sertifikasına sahip olan Patriot, hava kirliliği ve emisyon oranı açısından çevreye karşı sorumluluğunu da yerine getirmeyi ihmal etmiyor.

4x4 araç pazarında her zaman yenilikçi modelleri ve off-road’da son derece kabiliyetli Jeep modelleri bu alanda tam olarak profesyonelliğini sergiliyor. Otomotiv endüstrisinde ve küresel alanda marka bilinirliği çok güçlü olan Jeep® 6 kıtada ve 40’dan fazla ülkede liderliğini sürdürüyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT