CITYLIFE’DAN BABALARA ÖZEL HEDİYE SEÇENEKLERİ…

Alışveriş Alışveriş CITYLIFE’DAN BABALARA ÖZEL HEDİYE SEÇENEKLERİ…

Tarihler: 08 Haziran 2008 Pazar ~ 15 Haziran 2008 Pazar

Firma: Citylife

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2008 ~ Haz 15, 2008
Babalar Günü’nde Citylife hem armağan almak isteyenlere hem de babalara özel iki ayrı kampanya sunuyor.
CITYLIFE’DAN BABALARA ÖZEL HEDİYE SEÇENEKLERİ…
Türkiye’nin ilk ve tek sağlıklı marketler zinciri “Citylife” Babalar Günü için özel olarak hazırladığı reyonunda birbirinden farklı ve özel hediye alternatiflerini bir araya getiriyor. Babanıza hediye almayı planlıyorsanız 1 Haziran 2008 tarihinden itibaren Citylife’ın bu özel reyonundaki tüm ürünler %25 indirimli…
Citylife ayrıca bir diğer kampanyası ile de Babalar Günü’nde mağazaya uğrayan babalara bütün ürünlerde %25 indirim fırsatı sunuyor.

Bu sene babalar günü’nde babanıza farklı bir hediye vermek istiyorsanız, Citylife’a uğrayabilirsiniz… Citylife, babalara özel yüzlerce çeşit ürünü özel hazırladığı reyonunda bir araya getirdi. Özel bir kampanya ile babalara yönelik tüm ürünlerde %25 indirim uygulayan Citylife, bir diğer kampanyasında ise mağazaya yolu düşen tüm babalara tüm ürünlerde %25 indirim uyguluyor.

Citylife’ın Babalar Günü’ne özel hazırladığı reyonda erkeklere yönelik yüzlerce kişisel bakım ve kozmetik ürünü yer alıyor. Citylife standında sağlıklı yaşama özen gösteren babaları da unutmamış… Adım sayar, tansiyon ölçer gibi sağlık odaklı ürünleri ile de zengin hediye seçeneği sunan Citylife’da, babanızın yoğun tempo ve günlük koşuşturmada daha dinç olmasına ve genç kalmasına destek verecek vitamin ve mineraller de yer alıyor.

Citylife Babalar Günü reyonunun diğer ürünlerini ise; kişisel bakımına da özen gösteren babaların tercih edeceği ürünler oluşturuyor. Erkeklere özel organik saç jölesi, traş öncesi uygulandığında kılları yumuşatan traş yağı gibi kişisel bakım ürünleri de babanızın ilgisini çekebilir… Traş sonrası losyonlar ve parfümler ise Cİtylife’ın sunduğu sayısız armağan alternatifi arasında sayısız marka ve çeşidi ile yer alıyor.

Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi’nden sonra Etiler ve Çiftehavuzlar’daki mağazalarını da hizmete sunan Citylife’da; 150 çeşit diyet ve diyabetik ürün, 400 organik ürün, 1000’e yakın kozmetik ürünü, 150 adet besin desteği ve 350 adet sağlık odaklı kişisel bakım ürünleri yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT